Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri seara, referitor la negocierile care urmeaza sa aiba loc intre partide pe tema noului Cod fiscal, ca, din punctul sau de vedere, linia rosie ar fi reducerea la 20% a TVA. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, referitor la negocierile care urmeaza sa aiba loc intre partide pe tema noului Cod fiscal, ca, din punctul sau de vedere, linia rosie ar fi reducerea la 20% a TVA.

Consultarile pe Codul Fiscal. Alina Gorghiu: Sunt de acord cu propunerea PSD, ca intr-o prima faza sa facem o discutie la care sa participe specialistii partidelor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma luni, intr-o postare pe Facebook, ca este de acord cu propunerea social-democratilor ca, intr-o prima faza, consultarile dintre formatiunile politice sa aiba loc la nivel de specialisti, iar intr-o a doua etapa liderii partidelor sa decida politic solutiile care vor fi adoptate. Amintim ca liberalii au propus data de 17 august pentru consultarile intre partide, iar dupa o saptamana UNPR a venit cu propria propunere ca aceste discutii sa aiba loc pe 19 august, la Palatul Parlamentului. Liderul PSD Liviu Dragnea a saluat aceste invitatii si a confirmat ca la consultari va participa si ministrul de Finante.

Victor Ponta: Daca nu se aproba Codul Fiscal, nu vom avea noua lege a salarizarii

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca daca noul Cod Fiscal nu va trece, nu vom avea o noua lege a salarizarii. Mai mult de atat Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi intors codul pentru ca.

Din nou despre Codul Fiscal si politica monetara. Inca mai este posibil ca ratiunea sa invinga

Despre reducerea TVA la alimente si alte bauturi nealcoolice, despre relaxarile prevazute de Codul Fiscal nepromulgat de presedintele Romaniei), si despre cresterea salariilor in sectorul bugetar pe scurt despre relaxarile fiscale s-a discutat relativ putin din perspectiva politicii monetare. Din aceasta perspectiva, analiza s-a focalizat pe deflatia temporara indusa de reducerea TVA. Alte aspecte, cel putin la fel de importante, desi au fost amintite au ramas mai degraba insuficient explicate publicului si, mai ales, politicienilor, care inca mai pot decide asupra Codului Fiscal.

Din nou despre Codul Fiscal si politica monetara

Despre reducerea TVA la alimente si alte bauturi nealcoolice, despre relaxarile prevazute de Codul Fiscal nepromulgat de presedintele Romaniei), si despre cresterea salariilor in sectorul bugetar pe scurt despre relaxarile fiscale s-a.

Alina Gorghiu anunta o premiera postdecembrista: Politicieni din toate partidele importante se vor aseza la aceeasi masa pentru a discuta Codul Fiscal

Pentru prima oara dupa 1989, politicieni din toate partidele importante se vor aseza la aceeasi masa pentru a discuta despre proiectele importante ale Romaniei. Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca partidul.

Tariceanu: Disputa de acum pe Codul Fiscal nu are nimic de a face cu argumentele economice. Nu vreau ca romanii sa ajunga sa plateasca, din nou, nota de plata a unor conflicte politice create artificial

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, scrie intr-un mesaj postat pe pagina sa facebook, ca disputa pe Codul fiscal nu are nimic de a face cu argumentele economice si readuce in atentie planul de.

Cum ar putea Ponta si PNL sa cada la pace in problema Codului fiscal. Premierul: Linia rosie este reducerea TVA la 20%

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca nu are de gand sa demisioneze din fruntea Guvernului si a facut o demonstratie matematica pentru sustinerea masurilor incluse in Codul Fiscal.

Cristoiu: Ponta a intuit bine esenta bataliei pentru Codul Fiscal, dar, sub conducerea lui Dragnea, PSD lucreaza la propria plecare de la Guvernare. PNL e slugarnic, iar UNPR se chinuie sa fie parte din majoritatea prezidentiala

In scandalul Codului Fiscal, Gabriel Oprea a intervenit propunand un dialog intre toate partidele parlamentare pentru a se ajunge la un acord. Liberalii s-au grabit sa salute gestul sau si sa-i perie nitel.

Tariceanu: Salariile bugetarilor trebuie sa creasca, dar masura nu se poate aplica fara Codul Fiscal

Salariilor bugetarilor pot si trebuie sa creasca, in acelasi timp cu salariile din mediul privat, insa noua lege a salarizarii nu poate fi pusa in aplicare fara noul Cod fiscal, spune presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )