Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din nou despre Codul Fiscal si politica monetara. Inca mai este posibil ca ratiunea sa invinga

Hotnews Hotnews,
 Din nou despre Codul Fiscal si politica monetara. Inca mai este posibil ca ratiunea sa invinga

Despre reducerea TVA la alimente si alte bauturi nealcoolice, despre relaxarile prevazute de Codul Fiscal nepromulgat de presedintele Romaniei), si despre cresterea salariilor in sectorul bugetar pe scurt despre relaxarile fiscale s-a discutat relativ putin din perspectiva politicii monetare. Din aceasta perspectiva, analiza s-a focalizat pe deflatia temporara indusa de reducerea TVA. Alte aspecte, cel putin la fel de importante, desi au fost amintite au ramas mai degraba insuficient explicate publicului si, mai ales, politicienilor, care inca mai pot decide asupra Codului Fiscal. continuă pe Hotnews

Din nou despre Codul Fiscal si politica monetara

Despre reducerea TVA la alimente si alte bauturi nealcoolice, despre relaxarile prevazute de Codul Fiscal nepromulgat de presedintele Romaniei), si despre cresterea salariilor in sectorul bugetar pe scurt despre relaxarile fiscale s-a.

Tariceanu: Disputa de acum pe Codul Fiscal nu are nimic de a face cu argumentele economice. Nu vreau ca romanii sa ajunga sa plateasca, din nou, nota de plata a unor conflicte politice create artificial

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, scrie intr-un mesaj postat pe pagina sa facebook, ca disputa pe Codul fiscal nu are nimic de a face cu argumentele economice si readuce in atentie planul de.

Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

PSRO ramane consecvent pozitiei care a condus la un vot de abtinere privind Codul Fiscal. in opinia lui Mircea Geoana nu exista un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din.

Simona Halep isi va schimba din nou antrenorul. Dupa US Open, Razvan Sabau va colabora cu Patricia Tig

Simona Halep isi va schimba din nou antrenorul in luna septembrie, dupa US Open, urmand ca Razvan Sabau sa o antreneze in continuare pe Patricia Tig, potrivit ziare. com. Patricia Tig a precizat ca va.

Timisoara: Romii au facut din nou parada cu masinile de lux, la o nunta. Ei si-au parcat bolizii in curtea R.A.R. (VIDEO)

Romii din Timisoara au facut din nou parada bolizilor de lux. Acestia au petrecut la nunta unui mire putred de bogat,inforemaza B1 TV. Bolizii de sute de mii de euro au facut coada pe strazile care margineau.

Ponta, nou atac la adresa PNL privind Codul Fiscal: Nu va dati seama ce ati votat in unanimitate acum doua luni? Economie, nu politica - intelegeti stimati penelisti/pedelisti?

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa liberalilor. Ultimul mesaj al premierului face referire la o stire potrivit careia salariul mediu net a crescut cu circa 8% in ultimul an. O noua stire importanta - si din.

Ce spune Mircea Geoana despre consultarile privind Codul Fiscal

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat, vineri, ca discutiile cu privire la noul Cod Fiscal si la situatia macroeconomica sunt oportune si necesare si precizeaza ca va participa activ la acest demers.

Alina Gorghiu anunta o premiera postdecembrista: Politicieni din toate partidele importante se vor aseza la aceeasi masa pentru a discuta Codul Fiscal

Pentru prima oara dupa 1989, politicieni din toate partidele importante se vor aseza la aceeasi masa pentru a discuta despre proiectele importante ale Romaniei. Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca partidul.

Cristoiu: Ponta a intuit bine esenta bataliei pentru Codul Fiscal, dar, sub conducerea lui Dragnea, PSD lucreaza la propria plecare de la Guvernare. PNL e slugarnic, iar UNPR se chinuie sa fie parte din majoritatea prezidentiala

In scandalul Codului Fiscal, Gabriel Oprea a intervenit propunand un dialog intre toate partidele parlamentare pentru a se ajunge la un acord. Liberalii s-au grabit sa salute gestul sau si sa-i perie nitel.

Alina Gorghiu anunta pozitia PNL fata de dezbaterile privind Codul Fiscal

Alina Gorghiu anunta ca liberalii vor participa la discutiile pe tema Codului fiscal pe 17 si pe 19 august si oricand va fi necesar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )