Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta, despre eliminarea vizelor pentru Moldova: Am asteptat 12 ore sa intru in tara cand eram jucator de baschet

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre eliminarea vizelor pentru Moldova: Am asteptat 12 ore sa intru in tara cand eram jucator de baschet

Premierul Victor Ponta, aflat la granita Sculeni pentru a marca eliminarea vizelor UE pentru moldoveni, si-a amintit cum, la inceputul anilor 90, cand a mers in Republica Moldova cu echipa de baschet, a asteptat la granita cate 12 ore la sosire si la intoarcere, pentru a putea intra in statul vecin, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Ponta, despre eliminarea vizelor pentru Moldova: Este o dovada a sprijinului pentru integrarea europeana

Premierul Ponta felicita Guvernul de la Chisinau si cetatenii Republicii Moldova pentru liberalizarea vizelor de calatorie in spatiul european din 28 aprilie. El spune ca, astfel, Moldova devine primul stat.

Ponta, despre eliminarea vizelor pentru Moldova: Dovada a sprijinului pentru integrarea europeana

Premierul Ponta a transmis un mesaj in care felicita Guvernul de la Chisinau si cetatenii Republicii Moldova pentru liberalizarea vizelor de calatorie in spatiul european din 28 aprilie, aratand ca tara vecina devine primul stat din cadrul Parteneriatului Estic care beneficiaza de aceasta facilitat, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, despre liberalizarea vizelor pentru Moldova: Sunt bucuros ca demersurile noastre au dat roade

Premierul Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitari guvernului de la Chisinau si cetatenilor moldoveni pentru liberalizarea vizelor de calatorie in spatiul european, incepand cu 28 aprilie. In mesaj insotit de o fotografie in care apare alaturi de Jose Manuel Barroso si de premierul moldovean Iurie Leanca el aminteste ca decizia a fost anuntata in timpul vizitei sale la Bruxelles.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2003 seconds )