Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre esecul legii minelor: Crin Antonescu a jucat la offside, dar s-a lasat singur in offside

Hotnews Hotnews,
 Ponta, despre esecul legii minelor: Crin Antonescu a jucat la offside, dar s-a lasat singur in offside

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca forma legii minelor care a ajuns in Parlament a fost cea finalizata liberali dupa ce social-democratii au luat decizia de a nu intervine pe lege pentru a evita discutiile politice. Dupa care am vazut stilul devenit deja clasic, s-a jucat la offside pana au ramas si ei in offside, a afirmat premierul, adaugand ca, de data aceasta, jocul dl Antonescu tot timpul de a lasa pe cineva in offside s-a rasfrant chiar asupra liderului liberal care, de data aceasta, s-a lasat singur in offside. continuă pe Hotnews

VIDEO Ponta, despre esecul legii minelor: Crin Antonescu a jucat la offside, dar s-a lasat singur in offside

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca forma legii minelor care a ajuns in Parlament a fost cea finalizata liberali dupa ce social-democratii au luat decizia de a nu intervine pe lege pentru a evita discutiile politice. Dupa care am vazut stilul devenit deja clasic, s-a jucat la offside pana au ramas si ei in offside, a afirmat premierul, adaugand ca, de data aceasta, jocul dl Antonescu tot timpul de a lasa pe cineva in offside s-a rasfrant chiar asupra liderului liberal care, de data aceasta, s-a lasat singur in offside.

Valeriu Zgonea despre super-imunitatea parlamentarilor: Crin Antonescu poate sa ii scrie lui Basescu sa il roage sa retrimita legile la Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ii recomanda lui Crin Antonescu sa il roage pe presedintele Traian Basescu sa retrimita legile super-imunitatii la Parlament, reamintind ca deputatii PNL au votat cele doua acte normative.

Ponta, despre Legea minelor: Antonescu s-a lasat singur in offsaid

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, l-a atacat, joi, pe Crin Antonescu, spunand ca presedintele PNL si-a continuat jocul la offside si in cazul proiectului legii minelor, dar ca de aceasta data s-a lasat.

Crin Antonescu ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. Ambasadele straine au dreptate

Crin Antonescu i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute modificarile Codului Penal care dau demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi retrimisa de presedintele Basescu in Parlament. Crin Antonescu a admis ca a fost prost informat miercuri, cind a aparat aceste modificari intr-o conferinta de presa. Liderul PNL a mai spus ca partidul se opune in continuare si legii amnistiei si gratierii. Crin Antonescu a mai spus ca ambasadele straime au avut dreptate sa aiba reactii dure la adresa modificarilor la Codul Penal, intepindu-i totusi pe ambasadori pentru ca nu au reactionat in cazul altor presupuse abuzuri. Nu stiu care e pozitia premierului Ponta fara de modificarile la Codul Penal, sper sa fie similara cu a mea, a mai spus Crin Antonescu. In curs de actualizare.

La Legea minelor, Crin Antonescu a tradat USL pe fata

Este incredibil cum un individ, Crin Antonescu, care vrea sa fie presedintele Romaniei, este in stare sa puna in genunchi un intreg sector economic, pentru a nu fi criticat la televizor de prietenii lui Claudiu Craciun.

Crin Antonescu, noi declaratii de presa despre modificarile Codului Penal

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a anuntat prezenta la postul de televiziuneRealitatea TV, unde este asteptat sa discute despre noile modificari aduseCodului Penal. Recent, liderul PNL a cerut ca partidul pe care il va conduce vavota impotriva legii daca aceasta va fi intoarsa in Parlament de catre TraianBasescu.

Crin Antonescu: Nimeni nu tradeaza pe nimeni

Presedintele PNL, Crin Antonescu,a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca a discutat cu mai multi juristi despre noile modificari ale Codului Penal, iar acestia l-au facut sa inteleaga anumite subtilitati care ar putea fi folosite altfel de catre parlamentari. Liderul PNL a precizat ca va cere o reexaminare a legii.

Crin Antonescu: Am vorbit cu juristi si am inteles ca exista anumite subtilitati ale prevederilor Codului Penal. Cerem o reexaminare

Presedintele PNL, Crin Antonescu,a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca a discutat cu mai multi juristi despre noile modificari ale Codului Penal, iar acestia l-au facut sa inteleaga anumite subtilitati care ar putea fi folosite altfel de catre parlamentari. Liderul PNL a precizat ca va cere o reexaminare a legii.

Crin Antonescu a facut un pas inapoi in fata presiunii publice: Ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. Ambasadele stra

Crin Antonescu a facut joi un pas inapoi in fata presiunii publice fata de modificarile Codului Penal si i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute modificarile Codului Penal care dau demnitarilor si primarilor super-imunitate. Crin Antonescu a anuntat ca PNL va vota impotriva legii cind va fi retrimisa de presedintele Basescu in Parlament. Crin Antonescu a admis ca a fost prost informat miercuri, cind a aparat aceste modificari intr-o conferinta de presa. Liderul PNL a mai spus ca partidul se opune in continuare si legii amnistiei si gratierii. Crin Antonescu a mai spus ca ambasadele straime au avut dreptate sa aiba reactii dure la adresa modificarilor la Codul Penal, intepindu-i totusi pe ambasadori pentru ca nu au reactionat in cazul altor presupuse abuzuri. Liderul liberal a mai spus ca nu va ataca totusi legea la Curtea Constitutionala.

VIDEO Crin Antonescu a facut un pas inapoi in fata presiunii publice: Ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. Ambasadel

Crin Antonescu a facut joi un pas inapoi in fata presiunii publice fata de modificarile Codului Penal si i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute modificarile Codului Penal care dau demnitarilor si primarilor super-imunitate. Crin Antonescu a anuntat ca PNL va vota impotriva legii cind va fi retrimisa de presedintele Basescu in Parlament. Crin Antonescu a admis ca a fost prost informat miercuri, cind a aparat aceste modificari intr-o conferinta de presa. Liderul PNL a mai spus ca partidul se opune in continuare si legii amnistiei si gratierii. Crin Antonescu a mai spus ca ambasadele straine au avut dreptate sa aiba reactii dure la adresa modificarilor la Codul Penal, intepindu-i totusi pe ambasadori pentru ca nu au reactionat in cazul altor presupuse abuzuri. Liderul liberal a mai spus ca nu va ataca totusi legea la Curtea Constitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )