Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ponta, despre gafa lui Dancila n Muntenegru: Pacat de Romnia, rusine celor care impun n continuare asa premier

Hotnews Hotnews,
 Ponta, despre gafa lui Dancila n Muntenegru: Pacat de Romnia, rusine celor care impun n continuare asa premier

Fostul premier Victor Ponta spune ca imaginea Romaniei este puternic afectata de incompetenta premierului Viorica Dancila care a comis o noua gafa confundand capitala Muntenegru, Podgorica, cu Pristina din Kosovo. El mai spune ca ar trebui sa le fie rusine celor care au impus-o la conducerea guvernului. continuă pe Hotnews

Ponta, dupa gafa lui Dancila: Ar fi de ras daca n-ar fi de plans. Romania a iesit din aria de interes a marilor puteri

Gafele Vioricai Dancila s-au transformat dintr-un motiv de ras intr-unul de serioasa ingrijorare si asta pentru ca afecteaza serios imaginea Romaniei in lume. Premierul a declarat, miercuri, in.

Radu Banciu, despre gafa lui Petre Daea: Nu este pentru prima data cand auzim un nimeni al societatii comparand Auschwitz-ul cu ceva extrem de banal. Este un cliseu al limbajului tuturor neispravitilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre gafa ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat incinerarea porcilor care sufera de pesta porcina africana cu uciderea.

VIDEO Gafa lui Dancila din Muntenegru a pus autoritatile pe jar

Intr-o lume ideala, doamna premier Viorica Dancila ar trebui sa stie numele capitalelor pe care le viziteaza. Din pacate, in cadrul vizitei in Muntenegru, a spus ca se bucura ca a ajuns la Pristina. Aceasta din urma este capitala Kosovo. Din punct de vedere realist, este aproape imposibil ca Viorica Dancila sa mai uimeasca vreun [].

Codrin Stefanescu, despre gafa colosala a lui Dancila: Se mai intampla. Ce atatea explicatii?

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa comune cu premierul muntenegrean Dusko Markovic, ca se bucura ca se afla la Pristina, capitala Kosovo, desi era la.

Dragnea, despre intalnirea Iohannis-Dancila: Se pare ca a avut loc la solicitarea Bruxelles-ului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca intalnirea de la Palatul Cotroceni dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis ar fi avut loc la solicitarea Bruxelles-ului, iar tema discutiilor a fost preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )