Libnet.ro
UNICEF

22:01

VIDEO Gafa lui Dancila din Muntenegru a pus autoritatile pe jar

Playtech Playtech,
VIDEO Gafa lui Dancila din Muntenegru a pus autoritatile pe jar

Intr-o lume ideala, doamna premier Viorica Dancila ar trebui sa stie numele capitalelor pe care le viziteaza. Din pacate, in cadrul vizitei in Muntenegru, a spus ca se bucura ca a ajuns la Pristina. Aceasta din urma este capitala Kosovo. Din punct de vedere realist, este aproape imposibil ca Viorica Dancila sa mai uimeasca vreun []. continuă pe Playtech

VIDEO Gafa a Vioricai Dancila. n vizita n Muntenegru, premierul a confundat capitala cu cea a Kosovo. Cum a fost reparata greseala pe video-ul postat de guvernul muntenegrean

Inca o gafa de proportii a premierului Viorica Dancila. Aflata la Podgorica, in Muntenegru, prim-ministrul a spus in timpul declaratiei de presa, alaturi de omologul sau, ca se bucura sa fie la Pristina, care insa este capitala Kosovo, stat nerecunoscut de Romania. Translatorul a corectat-o pe Dancila in timpul traducerii declaratiei spunand numele corect al orasului.

Dancila, luata la misto pe Facebook: e Podgorica sau Pristina?

Viorica Dancila, premierul Romaniei, a confundat orasul Podgorica din Muntenegru cu Pristina din Kosovo. Gafa e penibila, pentru ca Romania nu recunoaste, oficial, Kosovo drept stat. Asta a dus la ironia unei agentii de turism. Viorica Dancila a fost intr-o vizita oficiala in Muntenegru. Capitala e Podgorica, dar in conferinta de presa ea a spus [].

Ponta, dupa gafa lui Dancila: Ar fi de ras daca n-ar fi de plans. Romania a iesit din aria de interes a marilor puteri

Gafele Vioricai Dancila s-au transformat dintr-un motiv de ras intr-unul de serioasa ingrijorare si asta pentru ca afecteaza serios imaginea Romaniei in lume. Premierul a declarat, miercuri, in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )