Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru bun.

România Liberă România Liberă,
Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru bun.

Premierul Victor Ponta a declarat, la iesirea de la Ambasada Frantei, ca fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat vineri la cinci ani de inchiare cu executare, a fost un ministru bun si eficient. Premierul a mai explicat ca a discutat cu Fenechiu la telefon dupa pronuntarea sentintei in dosarul Transformatorul si ca a transmis demisia ministrului la presedintie. Am vorbit cu Fenechiu acum 3 minute, mi-a confirmat ca isi da demisia, voi transmite documentele. In Constitutie exista doar . continuă pe România Liberă

Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru EFICIENT.

Premierul Victor Ponta a declarat, la iesirea de la Ambasada Frantei, ca fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat vineri la cinci ani de inchiare cu executare, a fost un ministru bun si eficient. Premierul a mai explicat ca a discutat cu Fenechiu la telefon dupa pronuntarea sentintei in dosarul Transformatorul si ca a transmis demisia ministrului la presedintie. Citeste si Reactia lui Antonescu dupa condamnarea lui Fenechiu: Nu regret ca l-am sustinut Am vorbit cu Fenechiu acum 3 minute, .

PDL cere demisia lui Victor Ponta dupa condamnarea lui Fenechiu. Catalin Predoiu: Incapatanarea de a mentine in Guvern un ministru cu probleme de coruptie, fapta de o gravitate fara precedent

PDL cere demisia primului ministru. ) Unul dintre obiectivele MCV a fost scoaterea Guvernului Romaniei in afara oricaror dubii privind coruptia. Aceste fapte sunt de o gravitate fara precedent si au consecinte asupra fiecarui cetatean al tarii. MCV este afectat de incapatanarea de a mentine in Guvern luni de zile un ministru cu probleme de coruptie. Procesul Schengen este afectat, iar acest lucru are consecinte asupra intereselor fiecarui cetatean, a declarat vineri Catalin Predoiu, proaspat vicepresedinte al PDL si fost ministru al Justitiei, dupa condamnarea ministrului in functie al Transporturilor, Relu Fenechiu, la 5 ani de inchisoare cu executare.

Mihai Voicu (PNL): Fenechiu a fost un ministru bun, beneficiaza inca de prezumtia de nevinovatie

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat, pentru Mediafax, comentand decizia justitiei in cazul Relu Fenechiu, ca acesta a fost un ministru bun si ca beneficiaza inca de prezumtia de nevinovatie. Prin intreaga sa activitate la conducerea Ministerului Transporturilor, Relu Fenechiu a dat dovada de profesionalism si eficienta. ) Ne exprimam regretul ca Relu Fenechiu nu mai poate continua proiectele demarate in calitate de ministru al Transporturilor, se arata intr-un comunicat de presa al PNL remis Hotnews. ro.

Mihai Voicu (PNL): Fenechiu a fost un ministru bun, beneficiaza inca de prezumtia de nevinovatie. Crin Antonescu nu a avut inca nici o reactie

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat, pentru Mediafax, comentand decizia justitiei in cazul Relu Fenechiu, ca acesta a fost un ministru bun si ca beneficiaza inca de prezumtia de nevinovatie. Crin Antonescu, presedintele PNL, nu a putut fi contactat pina la acest moment si nici nu a emis o declaratie publica.

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor ramane la PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca a trimis presedintelui TraianBasescu propunerea pentru a prelua interimatul la MInisterul Transporturilor, in urma condamnarii.

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor ramane la PNL (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca a trimis presedintelui TraianBasescu propunerea pentru a prelua interimatul la MInisterul Transporturilor, in urma condamnarii.

Ambasadorul Olandei pe Twitter, dupa sentinta lui Fenechiu: Un ministru in functie din Romania, condamnat la inchisoare pentru coruptie

Ambasadorul Olandei, excelenta sa Matthijs van Bonzel, a anuntat pe Twitter, vineri, imediat dupa decizia instantei, ca un ministru in functie din Romania a fost condamnat. Informatia a fost prezenatata.

Reactia lui Antonescu dupa condamnarea lui Fenechiu: Nu regret ca l-am sustinut.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca Relu Fenechiu a fost un ministru competent, care si-a facut datoria, iar el nu regreta nicio clipa faptul ca un om competent a fost desemnat de catre partid in functia de ministru al Transporturilor. Din punct de vedere politic sunt de spus doua lucruri. Unul, ministrul Relu Fenechiu si-a facut datoria, s-a dovedit un ministru competent si a reusit in aceasta calitate doua lucruri extrem de importante pentru .

Voicu (PNL): Fenechiu a fost un ministru bun, beneficiaza inca de prezumtia de nevinovatie

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat vineri, comentand decizia justitiei in cazul Relu Fenechiu, ca acesta a fost un ministru bun si ca beneficiaza inca de prezumtia de.

Premierul Ponta preia interimatul la Transporturi: Sunt multumit ca Fenechiu a fost un ministru bun

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca va prelua interimatul la conducerea Ministerului Turismului, dupa ce ministrul in functie Relu Fenechiu a spus ca demisioneaza, in urma condamnarii la cinci ani de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )