Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta la fabrica de avioane Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi!

România Liberă România Liberă,
Ponta la fabrica de avioane Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi!

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la Fabrica de Avioane de la Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax. Prezent la Fabrica de Avioane din Craiova, Ponta le-a spus reprezentantilor uzinei ca, desi ne paste un razboi, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi.

Victor Ponta: Ne paste un razboi

Aflat in vizita la Fabrica de Avioane din Craiova in aceasta dupa-amiaza, premierul Victor Ponta le-a spus reprezentantilor uzinei ca, desi ne paste un razboi, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )