Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta, la Fabrica de Avioane de la Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, la Fabrica de Avioane de la Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax. Prezent la Fabrica de Avioane din Craiova, Ponta le-a spus reprezentantilor uzinei ca, desi ne paste un razboi, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi. continuă pe Hotnews

Ponta la fabrica de avioane Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi!

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, anunta Mediafax.

Victor Ponta: Ne paste un razboi

Aflat in vizita la Fabrica de Avioane din Craiova in aceasta dupa-amiaza, premierul Victor Ponta le-a spus reprezentantilor uzinei ca, desi ne paste un razboi, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi, informeaza Mediafax.

FOTO VIDEO Elena Udrea, in campanie electorala la Bacau: Mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula

Razboi al declaratiilor in toata regula intre Elena Udrea si Victor Ponta. Premierul a facut cateva afirmatii pe tema sloganului Partidului Miscarea Populara, care au deranjat-o la culme pe Elena Udrea. Astazi, tot in Bacau, Elena Udrea a spus despre premier ca este nesimtit si ca mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula.

VIDEO Victor Ponta: Nu candidez la functia de presedinte decat daca ma sustine si Prahova

Premierul Victor Ponta a fost vineri seara in Prahova, in localitatile Paulesti si Ploiesti, la doua lansari ale candidatilor aliantei PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare. Ponta le-a spus delegatilor de la conferinte ca va candida la functia de presedinte daca va avea si sprijinul Prahovei.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

Victor Ponta, despre majorarea participatiei primariei la Portul Constanta: Absolut logic / Basescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance Mazare, sa-i dea portul

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca este absolut logic ca locuitorii din Constanta sa aiba un cuvant de spus, o participare in administrarea Portului, dupa ce a inaugurat, alaturi de Radu Mazare si Liviu Dragnea, o pasarela in statiunea Mamaia.

VIDEO Victor Ponta a primit un echipament al echipei nationale de polo: Nu-l probez acum, ci la inundatii!

Premierul Victor Ponta i-a primit, la Guvern, pe membrii echipei nationale de polo pe apa calificata la Campionatul European si le-a urat sa obtina un loc cat mai bun la competitie. Ponta a primit din partea acestora un echipament de polo, dar a spus ca nu il va proba acum, ci la inundatii, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

Victor Ponta va propune o discutie in CSAT pe tema conflictului din Ucraina

Premierul Victor Ponta spune ca va propune ca in urmatoarea sedinta a CSAT sa existe o analiza foarte clara a institutiilor statului, inclusiv a serviciilor de informatii, legat de ceea ce va putea face Romania pentru a sprijini Republica.

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Nu vreau ca statul, in loc sa incaseze redevente, sa plateasca despagubiri

Premierul Victor Ponta spune ca, daca Gabriel Resources se va indrepta impotriva Romaniei in instanta pentru proiectul Rosia Montana, se va bate pentru interesele statului roman pentru ca nu vrea ca acesta, in loc sa incaseze redevente si sa aiba locuri de munca, sa plateasca despagubiri, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )