Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Romania are alocat un miliard de euro pentru Delta Dunarii, in bugetul 2014-2020 al UE

Antena3 Antena3,
Ponta: Romania are alocat un miliard de euro pentru Delta Dunarii, in bugetul 2014-2020 al UE

Romania are alocat in bugetul 2014-2020 al Uniunii Europene un miliard de euro pentru dezvoltarea infrastructurii, pastrarea biodiversitatii si dezvoltarea turismului in Delta Dunarii, a anuntat premierul Victor. continuă pe Antena3

Ce proiect are Ponta pentru Delta Dunarii

Romania are alocat in bugetul 2014-2020 al Uniunii Europene un miliard de euro pentru dezvoltarea infrastructurii, pastrarea biodiversitatii si dezvoltarea turismului in Delta Dunarii, a anuntat premierul Victor Ponta, joi, in discursul sustinut la deschiderea Targului de turism, conform Mediafax.

Klaus Iohannis in presa straina: Cred ca Romania are nevoie de un alt guvern, mai eficient si cu o alta viziune

Aflat intr-o vizita oficiala in Polonia, presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru presa de acolo, ca Romania are nevoie de un nou guvern. Acesta a precizat ca guvernul Ponta este lipsit de.

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia Real in Romania

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia celor 20 de hipermarketuri Real din Romania, inclusiv a spatiilor in care functioneaza o parte din magazine si galeriile comerciale atasate, reiese dintr-un raport al companiei franceze.

Denuntatorul lui Grebla, la Antena 3: Fostul judecator CCR cerea 300 de euro pentru o capra

Denuntatorul lui Toni Grebla a declarat, la Antena 3, ca fostul judecator CCR cerea 300 de euro pentru a vinde o capra, astfel ca valoarea totala a tranzactiei ar fi de 15. 000 de euro. Potrivit.

Noile trenuri de metrou de pe Magistrala 5 din Drumul Taberei: Firma spaniola CAF a castigat licitatia cu o oferta de 309 milioane de euro pentru maxim 51 de noi trenuri ce ar putea fi comandate. Atelierele CFR Grivita este subcontractant pentru CAF

Firma spaniola Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF), care in prezent deruleaza un alt contract cu Metrorex prin care livreaza 16 garnituri de trenuri noi ce ruleaza pe Magistrala 2, a castigat licitatia organizata de autoritatile romane care presupune achizitia a minim 43 si maxim 51 de trenuri noi pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Eroilor a metroului bucurestean, au declarat surse pentru HotNews. ro. CAF a castigat licitatia cu o oferta de 6,06 milioane de euro pe tren, adica un maxim de 309 milioane de euro pentru setul maxim de 51 de trenuri. Contractul a fost atribuit, dar nu si semnat pentru ca Metrorex si CAF inca se afla in etapa de 10 zile in care mai pot fi depuse contestatii.

Grecia cere Germaniei despagubiri de 500 de miliarde de euro pentru al doilea razboi mondial

Grecia cere Germaniei despagubiri in valoare de 500 de miliarde de euro pentru prejudiciile din timpul celui de-al doilea razboi mondial, a anuntat premierul grec Alexis Tsipras, informeaza miercuri agentia de presa Unian, citata de Agerpres. Pozitia lui Tsipras este una transanta: Berlinul trebuie sa restituie toate valorile furate in cursul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, sa plateasca compensatii pentru infrastructura distrusa si sa restituie asa-zisul credit de ocupatie.

ArcelorMittal Galati a investit sapte milioane de euro pentru modernizarea unui furnal

ArcelorMittal Galati a investit peste sapte milioane de euro pentru modernizarea completa a unui set de turbosuflante, in vederea reducerii consumului de energie la Furnalul 5, se arata intr-un comunicat al companiei.

Subiectele zilei: Banca Mondiala a dat 7,5 milioane de euro pentru un sistem de salvare care nu functioneaza; Religia in scolile din Europa; Licitatiile aranjate au stricat cornul si laptele. Cum au ajuns copiii Romaniei sa primeasca mere din soiul inviz

Cum a ajuns statul sa fie executat silit de fratii Micula. Fiecare salariat din Romania trebuie sa le plateasca 40 de euro. Politica fiscala a Romaniei este lipsita de continuitate, predictibilitate si planificare strategica, asa arata raportul de tara facut de CE pe 2015. Traian Basescu se contrazice. Raspunde Justitia la comenzi politice? Dupa ce instanta a mentinut sechestrul pe terenul detinut de Ioana Basescu in comuna Nana, Traian Basescu a simtit nevoia sa spuna ca totul ar fi pornit de la actiuni politice indreptate impotriva sa.

Loteria Romana plateste TVR peste 363.000 de euro, pentru difuzarea extragerilor loto

Loteria Romana plateste Societatii Romane de Televiziune SRTv) peste 1,6 milioane de lei aproximativ 363. 000 de euro), fara TVA, pentru difuzarea extragerilor loto si a rezultatelor omologate ale acestora,.

Guvernul de la Roma promite 8 miliarde euro pentru planul de investitii al UE

Seful guvernului italian Matteo Renzi a promis o contributie de 8 miliarde de euro la planul de investitii al Uniunii Europene UE) prezentat de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, conform AFP, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )