Libnet.ro
UNICEF

07:15

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia Real in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia Real in Romania

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia celor 20 de hipermarketuri Real din Romania, inclusiv a spatiilor in care functioneaza o parte din magazine si galeriile comerciale atasate, reiese dintr-un raport al companiei franceze. continuă pe Wall-Street Ro

Subiectele zilei: Banca Mondiala a dat 7,5 milioane de euro pentru un sistem de salvare care nu functioneaza; Religia in scolile din Europa; Licitatiile aranjate au stricat cornul si laptele. Cum au ajuns copiii Romaniei sa primeasca mere din soiul inviz

Cum a ajuns statul sa fie executat silit de fratii Micula. Fiecare salariat din Romania trebuie sa le plateasca 40 de euro. Politica fiscala a Romaniei este lipsita de continuitate, predictibilitate si planificare strategica, asa arata raportul de tara facut de CE pe 2015. Traian Basescu se contrazice. Raspunde Justitia la comenzi politice? Dupa ce instanta a mentinut sechestrul pe terenul detinut de Ioana Basescu in comuna Nana, Traian Basescu a simtit nevoia sa spuna ca totul ar fi pornit de la actiuni politice indreptate impotriva sa.

Sonae Sierra a inregistat un profit net de 96,3 milioane euro in 2014

Sonae Sierra a inregistrat un profit net de 96,3 milioane euro in 2014, comparabil cu 3,6 milioane euro inregistrate in anul anterior, rezultat determinat de un rezultat direct de 52,7 milioane euro si un rezultat indirect de 43,6 milioane euro.

Autoritatea Electorala: La campania prezidentiala s-au cheltuit peste 39 de milioane de euro. Pentru fiecare alegator prezent la urne costul mediu s-a ridicat la 3,66 euro

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a precizat, printr-un comunicat de presa, ca la alegerile prezidentiale din 2014 s-au cheltuit 39. 298 de euro din totalul fondurilor bugetare aprobate de 43. 405 euro,.

Buget Erasmus+ de 26,5 milioane de euro pentru invatamantul superior din Romania, in 2015

Bugetul Erasmus+ pentru proiecte de mobilitate si parteneriate strategice in invatamantul superior din Romania este de 26. 646 de euro, iar cei interesati pot afla, joi, in cadrul Erasmus Online Open Doors E2OD), ce oportunitati de studiu exista.

Afacerile Mediapost Hit Mail au crescut anul trecut cu 27%, la 10,7 milioane euro

Afacerile Mediapost Hit Mail au crescut anul trecut, in Romania, cu 27%, la 10,7 milioane euro, sustinute printre altele de lansarea de noi produse, a anuntat azi grupul specializat in marketing direct, controlat de Posta Franceza, arata un comunicat remis azi redactiei.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )