Libnet.ro
UNICEF

19:45

Denuntatorul lui Grebla, la Antena 3: Fostul judecator CCR cerea 300 de euro pentru o capra

Antena3 Antena3,
Denuntatorul lui Grebla, la Antena 3: Fostul judecator CCR cerea 300 de euro pentru o capra

Denuntatorul lui Toni Grebla a declarat, la Antena 3, ca fostul judecator CCR cerea 300 de euro pentru a vinde o capra, astfel ca valoarea totala a tranzactiei ar fi de 15. 000 de euro. Potrivit. continuă pe Antena3

Procurorii cer AREST la domiciliu pentru fostul judecator CCR Toni Grebla. Grebla: Conditiile din arest sunt suportabile

Update 12. 13 - Ordonanta de retinere pe 24 de ore, pe numele lui Toni Grebla, a expirat. Fostul judecator CCR a plecat din arestul Politiei si va astepta acasa decizia magistratilor cu privire la cererea DNA de.

Procurorii cer AREST la domiciliu pentru fostul judecator CCR Toni Grebla

Update 11. 35 -Procurorii cer arest la domiciliu pentru fostul judecator CCR Toni Grebla. _____________________________________Stirea initiala 09. 30Fostul judecator al Curtii Constitutionale, Toni Grebla,.

PREMIERA in justitie: Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost RETINUT. DNA: El a incercat sa vanda ILEGAL animalele din ferma

Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost retinut marti de procurorii DNA pentru o noua acuzatie. Un avocat a facut un autodenunt privind un contract de vanzare-cumparare de capre. Grebla voia sa vanda.

Toni Grebla, dus din arest la spital. Fostul judecator CCR, acuzat ca a incercat sa vanda capre

Fostul judecator CCR, Toni Grebla, a fost retinut de procurorii DNA pentru o noua acuzatie. Un avocat a facut un autodenunt privind un contract de vanzare-cumparare de capre. Maine, Grebla va merge la inalta.

ICCJ: Fostul judecator CCR Toni Grebla, cercetat in LIBERTATE

Update 16. 01 - Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au respins, miercuri, propunerea Parchetului, de arestare la domiciliu in cazul fostului judecator CCR, Toni Grebla. Judecatorii instantei.

Cincizeci de capre ale lui Grebla: Cum l-au facut de bascalie cornutele penale pe fostul judecator CCR

Toni Grebla, fost senator PSD si judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, este cercetat de DNA pentru trafic de capre. Sistemul judiciar pare sa se fi trezit si, desi pare ridicol sa fii retinut.

Toni Grebla, retinut de DNA pentru trafic de capre: Fostul judecator CCR, scos din arest dupa ce i s-ar fi facut rau (VIDEO)

45 Toni Grebla a fost scos din Arestul Politiei Capitalei la zece minute dupa ce a ajuns acolo, potrivit unor surse citate de B1 TV. Deocamdata nu exista o informatie oficiala referitoare la locul.

Ce declaratii a facut denuntatorul lui Toni Grebla

Denuntatorul lui Toni Grebla, Adrian Georgescu Onoriu, a declarat, miercuri, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca fostul judecator CCR cerea 300 de euro pentru a vinde o capra, astfel ca valoarea totala a tranzactiei ar fi de 15. 000 de euro.

Ce a declarat sotia lui Toni Grebla despre retinerea fostului judecator CCR

Sotia Judecatorului Toni Grebla, Mihaela Grebla, a declarat, marti, ca procurorii au fabricat probe, intrucat la dosar nu existau invinuiri suficiente pentru ca fostul judecator CCR sa fie retinut, informeaza Antena 3.

Sotia lui Toni Grebla, despre retinerea fostului judecator CCR: Este un circ

Sotia lui Toni Grebla califica drept un circ intregul dosar in care este implicat fostul judecator CCR. Mihaela Grebla ii acuza pe procurori ca au fabricat probe, pentru ca nu existau invinuiri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )