Libnet.ro
UNICEF

18:00

Grecia cere Germaniei despagubiri de 500 de miliarde de euro pentru al doilea razboi mondial

Hotnews Hotnews,
 Grecia cere Germaniei despagubiri de 500 de miliarde de euro pentru al doilea razboi mondial

Grecia cere Germaniei despagubiri in valoare de 500 de miliarde de euro pentru prejudiciile din timpul celui de-al doilea razboi mondial, a anuntat premierul grec Alexis Tsipras, informeaza miercuri agentia de presa Unian, citata de Agerpres. Pozitia lui Tsipras este una transanta: Berlinul trebuie sa restituie toate valorile furate in cursul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, sa plateasca compensatii pentru infrastructura distrusa si sa restituie asa-zisul credit de ocupatie. continuă pe Hotnews

Grecia cere Germaniei despagubiri de razboi de 500 de miliarde de euro

Pe masura ce se apropie inca o data de faliment, grecii au reluat pretentiile financiare pentru ocupatia nazista din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Grecia va cere Germaniei despagubiri pentru Al Doilea Razboi Mondial

Grecia a anuntat marti ca va merge inainte cu cererea adresata Germaniei privind despagubiri pentru prejudiciile din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dupa ce premierul grec Alexis Tsipras a acuzat Berlinul ca evita rambursarea daunelor, informeaza Deutsche Welle.

Guvernul de la Roma promite 8 miliarde euro pentru planul de investitii al UE

Seful guvernului italian Matteo Renzi a promis o contributie de 8 miliarde de euro la planul de investitii al Uniunii Europene UE) prezentat de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, conform AFP, informeaza Agerpres.

Grecia ii cere Germaniei 500 de miliarde de euro, despagubiri pentru cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Grecia ii cere Germaniei despagubiri in valoare de 500 de miliarde de euro pentru prejudiciile din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a anuntat premierul grec Alexis Tsipras, informeaza agentia de presa Unian, citata de Agrepres.

Lista cu prioritati surpriza in Master Planul de Transport

Master Planul General de Transport al Romaniei MPGT) aprobat de Guvern la finele lunii februarie cuprinde proiecte in valoare totala de 45,4 miliarde euro, pentru infrastructura rutiera, cea feroviara, aeriana, navala si multimodala.

Denuntatorul lui Grebla, la Antena 3: Fostul judecator CCR cerea 300 de euro pentru o capra

Denuntatorul lui Toni Grebla a declarat, la Antena 3, ca fostul judecator CCR cerea 300 de euro pentru a vinde o capra, astfel ca valoarea totala a tranzactiei ar fi de 15. 000 de euro. Potrivit.

Noile trenuri de metrou de pe Magistrala 5 din Drumul Taberei: Firma spaniola CAF a castigat licitatia cu o oferta de 309 milioane de euro pentru maxim 51 de noi trenuri ce ar putea fi comandate. Atelierele CFR Grivita este subcontractant pentru CAF

Firma spaniola Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF), care in prezent deruleaza un alt contract cu Metrorex prin care livreaza 16 garnituri de trenuri noi ce ruleaza pe Magistrala 2, a castigat licitatia organizata de autoritatile romane care presupune achizitia a minim 43 si maxim 51 de trenuri noi pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Eroilor a metroului bucurestean, au declarat surse pentru HotNews. ro. CAF a castigat licitatia cu o oferta de 6,06 milioane de euro pe tren, adica un maxim de 309 milioane de euro pentru setul maxim de 51 de trenuri. Contractul a fost atribuit, dar nu si semnat pentru ca Metrorex si CAF inca se afla in etapa de 10 zile in care mai pot fi depuse contestatii.

ArcelorMittal Galati a investit sapte milioane de euro pentru modernizarea unui furnal

ArcelorMittal Galati a investit peste sapte milioane de euro pentru modernizarea completa a unui set de turbosuflante, in vederea reducerii consumului de energie la Furnalul 5, se arata intr-un comunicat al companiei.

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia Real in Romania

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia celor 20 de hipermarketuri Real din Romania, inclusiv a spatiilor in care functioneaza o parte din magazine si galeriile comerciale atasate, reiese dintr-un raport al companiei franceze.

EXCLUSIV Ministrul de externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, interviu pentru HotNews.ro: Germania e pregatita sa participe la crearea in Romania a unui comandament NATO / Firmele germane cauta infrastructura, siguranta juridica si licitatii publi

Frank-Walter Steinmeier, ministrul de externe al Germaniei, a acordat HotNews. ro un interviu in exclusivitate cu o zi inaintea vizitei sale la Bucuresti, la doar citeva saptamini dupa ce presedintele Iohannis a fost la Berlin. Referitor vizita sa, Steinmeier spune ca un obiectiv important al discutiilor pe care le voi purta la Bucuresti cu Presedintele, cu Prim-ministrul si cu omologul meu va viza identificarea unor idei si initiative comune de cooperare si mai stransa intre Germania si Romania. Steinmeier spune in interviul pentru HotNews. ro ca Germania e pregatita participe la crearea in Romania a unor unitati pentru integrarea fortelor NATO si a unui comandament multinational de nivel divizie. In ceea ce priveste companiile germane prezente in Romania, oficialul spune extinderea infrastructurii, mai multa siguranta juridica si licitatii publice echitabile ar putea fi atuuri pentru ca Romania sa poata atrage investitii germane. Frank-Walter Steinmeier a vorbit si despre Republica Moldova si Ucraina in interviul pentru HotNews. ro si a spus ca Este eronat sa crezi ca sanctiunile sau chiar livrarea de armament ar reprezenta un panaceu in conflictul din Ucraina. Vezi in articol interviul integral cu Frank-Walter Steinmeier.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )