Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta: Romania este o tara sigura, pentru ca NU este singura. Nu accept amenintari total injuste si deplasate

Antena3 Antena3,
Ponta: Romania este o tara sigura, pentru ca NU este singura. Nu accept amenintari total injuste si deplasate

Romania este o tara sigura, pentru ca nu este singura, ci in alianta cu alte tari puternice si democratice, a declarat premierul Victor Ponta, ca reactie la afirmatii ale unor oficiali rusi privind sistmul. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Romania este o tara sigura, pentru ca nu e singura

Romania este o tara sigura pentru ca nu este singura, a declarat vineri premierul Victor Ponta, adaugand ca nu accepta amenintari la adresa tarii noastre din partea nimanui. Romania este o tara.

Ponta, reactie catre Rusia: Romania este o tara sigura, pentru ca nu este singura

Romania este o tara sigura, pentru ca nu este singura, ci in alianta cu alte tari puternice si democratice, a declarat astazi premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Seful Guvernului raspunde, astfel, afirmatiilor unor oficiali rusi privind scutul american antiracheta.

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015! Felicitari echipei Antena 3 pentru premiul castigat la New York Festivals 2015! Meritati aceasta victorie!, a scris.

Victor Ponta: Romania, in acest moment, este cea mai competitiva economie din Europa

Romania, in acest moment, este una dintre cele mai competitive, daca nu cumva cea mai competitiva economie din Europa, prin faptul ca avem taxe mici, precum cota unica, TVA se reduce si am scutit impozitul pe profit. In acelasi timp, forta de munca.

SRS: Romania este deznationalizata si lovita de flagelul coruptiei. Solutii exista. Cu conditia sa existe si vointa

Fostul senator liberal Sorin Rosca Stanescu prezinta o definitie a statului roman. SRS este de parere ca Romania se afla intr-o situatie critica, apreciind ca tara este desnationalizata, lovita de.

Romania este o piesa de baza a strategiei militare a SUA in estul Europei - comentariu Sputnik News

De cand Noul Razboi Rece a inceput ca rezultat al conflictului din Ucraina, SUA au inceput sa-si puna in practica in Europa strategia de Lead from behind conduce din spate) pentru a crea un cordon sanitar antirusesc in care Romania va fi o piesa de baza, se apreciaza intr-un comentariu publicat vineri de portalul rusesc pro-Kremlin Sputnik News si citat de Agerpres.

George Maior: Rusia intensifica razboiul informational contra Occidentului. Romania este vizata si ea

Rusia a intensificat razboiul informational contra Occidentului, prin atacuri cibernetice si actiuni de propaganda care vizeaza numeroase tari, inclusiv Romania, afirma fostul director SRI George Maior.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )