Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ponta, reactie catre Rusia: Romania este o tara sigura, pentru ca nu este singura

România Liberă România Liberă,
Ponta, reactie catre Rusia: Romania este o tara sigura, pentru ca nu este singura

Romania este o tara sigura, pentru ca nu este singura, ci in alianta cu alte tari puternice si democratice, a declarat astazi premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Seful Guvernului raspunde, astfel, afirmatiilor unor oficiali rusi privind scutul american antiracheta. continuă pe România Liberă

Ponta: Romania este o tara sigura, pentru ca NU este singura. Nu accept amenintari total injuste si deplasate

Romania este o tara sigura, pentru ca nu este singura, ci in alianta cu alte tari puternice si democratice, a declarat premierul Victor Ponta, ca reactie la afirmatii ale unor oficiali rusi privind sistmul.

Victor Ponta: Romania este o tara sigura, pentru ca nu e singura

Romania este o tara sigura pentru ca nu este singura, a declarat vineri premierul Victor Ponta, adaugand ca nu accepta amenintari la adresa tarii noastre din partea nimanui. Romania este o tara.

George Maior: Rusia intensifica razboiul informational contra Occidentului. Romania este vizata si ea

Rusia a intensificat razboiul informational contra Occidentului, prin atacuri cibernetice si actiuni de propaganda care vizeaza numeroase tari, inclusiv Romania, afirma fostul director SRI George Maior.

SRS: Romania este deznationalizata si lovita de flagelul coruptiei. Solutii exista. Cu conditia sa existe si vointa

Fostul senator liberal Sorin Rosca Stanescu prezinta o definitie a statului roman. SRS este de parere ca Romania se afla intr-o situatie critica, apreciind ca tara este desnationalizata, lovita de.

Romania este o piesa de baza a strategiei militare a SUA in estul Europei - comentariu Sputnik News

De cand Noul Razboi Rece a inceput ca rezultat al conflictului din Ucraina, SUA au inceput sa-si puna in practica in Europa strategia de Lead from behind conduce din spate) pentru a crea un cordon sanitar antirusesc in care Romania va fi o piesa de baza, se apreciaza intr-un comentariu publicat vineri de portalul rusesc pro-Kremlin Sputnik News si citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )