Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ponta: O singura data era sa se rupa USL si a fost din cauza lui Sorin Rosca Stanescu.

România Liberă România Liberă,
Ponta: O singura data era sa se rupa USL si a fost din cauza lui Sorin Rosca Stanescu.

Victor Ponta a spus la Romania TV ca nu poate fi acuzat de prietenie cu Sorin Rosca Stanescu. Singura data cand era sa se rupa USL-ul a fost din cauza lui SRS, in primavara. Atunci Crin l-a aparat pe Sorin Rosca Stanescu. Acum l-a dat afara. Nu pot sa fiu acuzat ca sunt prieten cu el, a spus Ponta. Citeste si: Basescu, atac la Ponta pe Facebook: Inscenarea lui SRS a esuat, filmul manipularii continua Ponta a mai spus ca nu a avut niciun plan impreuna cu Sorin Rosca Stanescu. Dupa . continuă pe România Liberă

Ponta: O singura data era sa se rupa USL si a fost din cauza lui SRS. ...

Victor Ponta a spus la Romania TV ca nu poate fi acuzat de prietenie cu Sorin Rosca Stanescu. Singura data cand era sa se rupa USL-ul a fost din cauza lui SRS, in primavara. Atunci Crin l-a aparat pe Sorin Rosca Stanescu. Acum l-a dat afara. Nu pot sa fiu acuzat ca sunt prieten cu el, a spus Ponta. Citeste si: Basescu, atac la Ponta pe Facebook: Inscenarea lui SRS a esuat, filmul manipularii continua Ponta a mai spus ca nu a avut niciun plan impreuna cu Sorin Rosca Stanescu. Dupa .

Ponta: Singura data cand era sa se rupa USL a fost din cauza lui Rosca-Stanescu

Premierul Victor Ponta este invitat la Romania TV, incepand cu ora 18. Guvernul a adoptat astazi proiectul de buget pentru anul 2014 si legea descentralizarii.

Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca dusmanul comun al USL este la Cotroceni, iar candidatul Uniunii la prezidentiale este Crin Antonescu. Vom avea candidat unic al USL pe Crin Antonescu. Dusmanul comun al USL, nu doar al Romaniei, este la Cotroceni, nu a plecat Traian Basescu. Nimic nu mi se pare mai important decat sa scapam tara de Traian Basescu, a spus seful Executivului. Citeste si: Antonescu: Basescu are dreptate: PSD nu are sanse la Cotroceni, fara PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )