Libnet.ro
UNICEF

15:46

Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca dusmanul comun al USL este la Cotroceni, iar candidatul Uniunii la prezidentiale este Crin Antonescu. Vom avea candidat unic al USL pe Crin Antonescu. Dusmanul comun al USL, nu doar al Romaniei, este la Cotroceni, nu a plecat Traian Basescu. Nimic nu mi se pare mai important decat sa scapam tara de Traian Basescu, a spus seful Executivului. Citeste si: Antonescu: Basescu are dreptate: PSD nu are sanse la Cotroceni, fara PNL. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Hidroelectrica, listata la Bursa anul viitor.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca, in 2014, si compania Hidroelectrica va fi listata la bursa. Citeste si: Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL Romgaz e prima companie romaneasca care se listeaza la Bursa de la Londra. 15% din actiunile Romgaz au adus aproape 400 de milioane de euro. Romgaz valoreaza aproape 4 miliarde de euro, a spus Victor Ponta. Citeste si: ROMGAZ, listata pe BURSA de la Londra. Ialomiteanu: Sper sa nu avem un nou esec al .

Crin Antonescu, dupa sedinta USL: Proiectul de lege Rosia Montana va fi respins

Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, dupa sedinta USL, ca se va da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Pentru comisia.

Ponta: Crin Antonescu, daca vrea sa fie presedinte, trebuie sa vorbeasca frumos cu toti, in primul rand cu PSD

Prim-ministrul Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat PSD), a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca o posibila alegere a lui Crin Antonescu in functia suprema in stat depinde intr-o mare masura de capacitatea acestuia de a obtine voturi, precum si sa nu vorbeasca de rau PSD, potrivit Mediafax.

Crin Antonescu: Este posibil ca porturile dunarene sa ramana la Ministerul Transporturilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut luni seara ca este posibil ca porturile dunarene sa ramana la Ministerul Transporturilor, transmite Agerpres.

LIVE TEXT Crin Antonescu, despre raportul Comisiei Rosia Montana: Acord de respingere a proiectului actual; se deschid posibilitatile catre o legislatie sanatoasa/ Ponta: Pozitia comuna a USL este de a respinge proiectul de lege

Liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta sustine declaratii de presa la finalul unei reuniuni USL. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii .

Crin Antonescu, despre raportul Comisiei Rosia Montana: Acord de respingere a proiectului actual si recomandari pentru o legislatie care sa sustina exploatarea resurselor in conditii favorabile Romaniei

PSD si PNL au convenit sa ca legea privind exploatarea miniera de la Rosia Montana sa primeasca raport de respingere in comisia parlamentara, urmand insa ca raportul sa contina o serie de recomandari pentru crearea unui nou cadrul legislativ, care sa nu blocheze dezvoltarea economica si sa sustina exploatarea resurselor in conditii favorabile pentru Romania, au anuntat luni liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta, intr-o conferinta comuna de presa. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii .

Crin Antonescu arunca sageti catre premierul Victor Ponta: Numai PSD-istii au tupeu? (VIDEO)

Inca o scena s-a consumat luni intre liderii USL. Mai in gluma, mai in serios, Ponta si Antonescu si-au aruncat iarasi sageti. Antonescu a negat ca s-ar comporta ca si cum ar fi in opozitie, in timp ce.

Crin Antonescu: Aderarea la Schengen, o tema pentru diplomatia romaneasca.

Cred ca este o nedreptate care i se face Romaniei in conditiile in care tara noastra a indeplinit criteriile de aderare, a declarat Crin Antonescu, referindu-se la declarati alui Barroso, privind aderarea Romaniei la Schengen. Citeste si: Basescu: Intrarea in Schengen depinde de MCV Este o tema pentru diplomatia romaneasca. Antonescu a mai spus ca USL nu se rupe. Ipotezele nu sunt elaborate sau vehiculate numai de adversari politici, ca domnul basescu ci si din interiorul aliantei.

Ponta: Daca Antonescu vrea sustinerea PSD, sa nu mai vorbeasca de rau partidul.

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca, daca liberalul Crin Antonescu isi doreste sa se bucure de sustinerea liderilor locali ai PSD, trebuie sa nu mai vorbeasca de rau partidul. Daca Crin va continua sa vorbeasca de rau de PSD, probabil ca se va intampla lucrul asta adica sa piarda sprijinul liderilor locali ai PSD, n. red. Eu sper ca nu o faca. Citeste si: Ponta, despre DNA: Nu poti sa fluieri doar intr-o directie El a mai afirmat ca Antonescu, daca .

Crin Antonescu, intrebat daca a discutat cu conducerea PNL despre documentul guvernului care anunta geruri mari: Ce, credeti ca zicem poezii de Alecsandri cu Chitoiu acolo?

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat luni seara ca nu stie nimic despre existenta vreunui document guvernamental care anunta geruri mari in perioada urmatoare, document negat de altfel si de premierul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )