Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta spune ca se intelege bine cu Dan Diaconescu, pentru ca nu vorbesc

România Liberă România Liberă,
Ponta spune ca se intelege bine cu Dan Diaconescu, pentru ca nu vorbesc

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, vineri, ca saptamana viitoare va fi negocieri cu PPDD pentru crearea de majoritati la nivel local, parlamentar si guvernamental, relateaza Mediafax. Premierul a adaugat ca se intelege bine cu liderul PPDD, pentru ca nu vorbesc. continuă pe România Liberă

Intrarea la guvernare a PPDD, decisa saptamana viitoare. Ponta: Ma inteleg perfect cu Dan Diaconescu, pentru ca nu vorbim

Colaborarea dintre PPDD si PSD, atat in teritoriu, cat si in guvern nu e batuta in cuie, ci depinde de rezultatul negocierilor de luni. Asocierea cu partidul lui Dan Diaconescu este o contra masura a faptului.

PPDD ar putea intra la GUVERNARE. Ponta nu exclude sa-i dea un minister lui Dan Diaconescu

PPDD ar putea intra la guvernare. Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra in guvern. Premierul Victor Ponta nu a negat, miercuri, o eventuala intrare la guvernare a PPDD. Astfel, Partidul Poporului.

Dan Diaconescu: Astept oferte de la PDL, PNL si PMP. Facem alianta cu cei care accepta cele mai multe conditii

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca va continua negocierile cu partidele parlamentare, precizand ca asteapta oferte de la PDL, PNL si PMP. Liderii PSD au purtat miercuri noi.

PPDD ar putea intra la guvernare. Ponta nu exclude sa-i dea un minister lui Dan Diaconescu

PPDD ar putea intra la guvernare. Premierul Victor Ponta nu a negat, miercuri, nici ca PPDD ar putea primi niste portofolii in Guvern. Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa o intalnire a liderilor PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )