Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dan Diaconescu: Astept oferte de la PDL, PNL si PMP. Facem alianta cu cei care accepta cele mai multe conditii

B1 B1,
Dan Diaconescu: Astept oferte de la PDL, PNL si PMP. Facem alianta cu cei care accepta cele mai multe conditii

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca va continua negocierile cu partidele parlamentare, precizand ca asteapta oferte de la PDL, PNL si PMP. Liderii PSD au purtat miercuri noi. continuă pe B1

Dan Diaconescu: Cei care conduc partide sa vina alaturi de mine, sa facem alianta anti-Basescu

Dan Diaconescu a declarat, luni, ca ii roaga pe toti acei oameni care condu partide sa vina alaturi de el, pentru a face alianta anti-Basescu. Diaconescu a precizat ca este singurul candidat incris oficial.

Dan Diaconescu: Cei care conduc partide sa vina alaturi de mine, sa facem alianta anti-Basescu

Dan Diaconescu a declarat, luni, ca ii roaga pe toti acei oameni care condu partide sa vina alaturi de el, pentru a face alianta anti-Basescu, si a precizat ca discutiile cu PSD au vizat o intelegere punctuala, la Teleorman, relateaza Mediafax.

PPDD ar putea intra la GUVERNARE. Ponta nu exclude sa-i dea un minister lui Dan Diaconescu

PPDD ar putea intra la guvernare. Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra in guvern. Premierul Victor Ponta nu a negat, miercuri, o eventuala intrare la guvernare a PPDD. Astfel, Partidul Poporului.

Dan Diaconescu propune o alianta anti-Basescu

Dan Diaconescu le propune liderilor de partide, indiferent de orientarea lor politica, sa constituie impreuna cu PP-DD Alianta anti-Basescu, care sa promoveze in finala pentru prezidentiale doi oameni care sa garanteze ca nu vor sa-l numeasca pe domnul Basescu premier, transmit surse din presa.

Miscari SPECTACULOASE in politica. PSD negociaza cu Dan Diaconescu

Miscari spectaculoase in politica. PSD negociaza cu PPDD noi majoritati in tara. Partidele din coalitia de guvernare ar putea sa colaboreze cu formatiunea lui Dan Diaconescu in.

Victor Ponta discuta cu Liviu Dragnea si cu Dan Diaconescu la Parlament

Liderul PSDVictor Ponta discuta la aceasta ora, la Palatul Parlamentului, cu Liviu Dragnea si cu liderul PPDDDan Diaconescu. Liviu Dragnea a declarat ca discutiile se refera in special la colaborarea.

Surse din PDL sustin ca dupa fuziunea PDL-PNL , partidul rezultat sa se numeasca PNL

Surse politice au afirmat ca democrat-liberalii ar putea accepta ca noul partid care ar rezulta din fuziunea PDL cu PNL sa se numeasca PNL, mentionand ca toata lumea ar dori cat mai repede fuziunea, dar piedicile sunt legate de vacanta judecatoresca.

Majoritate PDL-PNL-UDMR la Consiliul Judetean Cluj. Noul presedinte este un reprezentant al UDMR

Vakar Istvan UDMR), actual vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, a fost ales marti sa preia atributiile presedintelui forului, relateaza Vocea Transilvaniei. Cu ocazia alegerilor s-a conturat o noua majoritate in CJ Cluj: PNL-PDL-UDMR, mai arata sursa citata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )