Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un posibil cartel pe piata auto din Europa sperie bursele din regiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un posibil cartel pe piata auto din Europa sperie bursele din regiune

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ vineri, dupa ce revista Der Spiegel a informat ca este posibil ca producatorii auto germani Volkswagen AG, BMW AG, Audi AG si Porsche SE sa fi conspirat pentru stabilirea preturilor sistemelor de tratare a emisiilor diesel. continuă pe Ziarul Bursa

Der Spiegel: Posibil cartel intre Volkswagen, BMW, Audi si Porsche

Este posibil ca producatorii auto germani Volkswagen, BMW, Audi si Porsche sa fi conspirat pentru stabilirea preturilor sistemelor de tratare a emisiilor diesel folosind comitetele din industria auto, a anuntat, vineri, revista Der Spiegel, transmite Reuters.

Constanta va fi primul oras din Europa cu plaja pentru persoanele cu dizabilitati

Incepand cu sezonul estival 2018, Constanta va fi primul oras din Europa care va avea o plaja special conceputa pentru persoanele cu dizabilitati. Proiectul este initiat de psihologul Adrian Gemanaru, nominalizat la World Autism Festival pentru.

Comisia Europeana investigheaza un posibil cartel infiintat de producatorii auto din Germania

Autoritatile europene de reglementare antitrust investigheaza acuzatiile privind un cartel infiintat de producatorii auto germani, a anuntat ieri Comisia Europeana CE), potrivit agentiei Reuters.

SCANDAL pe piata auto: Producatorii germani de masini risca sanctiuni imense

Autoritatile UE care se ocupa cu reglementarea antitrust investigheaza acuzatiile conform carora producatorii auto germani ar fi infiintat un cartel. Companiile pot primi o amenda de pana la 10%.

Dinamo, infrangere umilitoare inainte partidei din Europa cu Athletic Bilbao

Dinamo a pierdut primul meci din acest nou sezon, 0-1, pe teren propriu cu FC Botosani. Considerat un meci de pregatire inaintea partidei de joi, cu Athletic Bilbao, echipa lui Contra s-a intrecut.

Pasajul Piata Sudului din Capitala este inchis pana duminica dimineata. Ce trebuie sa stie soferii

De sambata, de la ora 11. 00, se va inchide Pasajul Piata Sudului, pe sensul de mers dinspre strada Nitu Vasile catre Pasajul Mihai Bravu, pana duminica la ora 07. 00, anunta Brigada Rutiera a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )