Libnet.ro
UNICEF

10:30

Posibil scenariu pentru Comitetul Executiv al PSD: Dragnea ar putea sa forteze o rafuiala interna

B1 B1,
Posibil scenariu pentru Comitetul Executiv al PSD: Dragnea ar putea sa forteze o rafuiala interna

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea ar putea forta o rafuiala interna totala, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, scrie stiripesurse. ro. Totul, pentru ca Congresul rapid sa devina. continuă pe B1

Comitetul Executiv al PSD se va intruni joi, potrivit unor surse din conducerea partidului

Comitetul Executiv al PSD se va intruni joi, au declarat pentru Romania libera surse din conducerea partidului. Reuniunea va avea pe ordinea de zi analiza rezultatelor alegerilor prezidentiale, posibile sanctiuni pentru filialele cu performante slabe, dar si stabilirea datei congresului extraordinar al PSD, programat initial pentru luna februarie.

Comitetul Executiv al PSD: agenda si planuri

Mult asteptatul Comitet Executiv al PSD, prima intalnire a conducerii extinse de dupa alegerile prezidentiale, va avea loc joi. Doua lucruri sunt clare pana acum: social-democratii vor pastra la sefia partidului si la Palatul Victoria tandemul Victor Ponta-Liviu Dragnea, pentru a nu risca sa piarda guvernarea. Este de asteptat, insa, sa cada unele capete ale liderilor locali.

Se ascut cutitele in PSD. Dragnea cu baronii, Ponta cu Ghita, in Dubai

In timp ce Victor Ponta se afla in Emiratele Arabe Unite, pentru a-si reincarca bateriile dupa infrangerea umilitoare de la prezidentiale, Liviu Dragnea a inceput sa faca lobby la baronii locali pentru a-i sustine candidatura la sefia PSD.

Subiectele zilei: Interesele, boala spitalelor din Romania. Afacerile medicilor celebri sunt puse inaintea binelui pacientilor; Se ascut cutitele in PSD. Dragnea cu baronii, Ponta cu Ghita, in Dubai; Romania s-a zdruncinat sambata noapte. Cum au simtit r

Oamenii care au schimbat jocul. Mi-am dat demisia de la job, ca sa ma pot implica in campania electorala. Un fenomen nou a aparut in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din acest an: voluntariatul politic. Secretul casniciei de 25 de ani a lui Klaus si Carmen Iohannis. Carmen si Klaus Iohannis sunt casatoriti de peste 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut la de 22 de ani. Dupa sapte ani de relatie s-au casatorit si au o casnicie fericita pana acum.

Presedintele Comisiei pentru Industrii: Gazele s-ar putea scumpi cu 35%

Presedintele Comisiei pentru Industrii, Iulian Iancu, spune ca pretul la gaze s-ar putea scumpi cu 35%, incepand din ianuarie 2015. Acest lucru ar afecta destul de mult si consumatorii casnici. Stire in curs de ac.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )