Libnet.ro
UNICEF

06:45

Subiectele zilei: Interesele, boala spitalelor din Romania. Afacerile medicilor celebri sunt puse inaintea binelui pacientilor; Se ascut cutitele in PSD. Dragnea cu baronii, Ponta cu Ghita, in Dubai; Romania s-a zdruncinat sambata noapte. Cum au simtit r

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Interesele, boala spitalelor din Romania. Afacerile medicilor celebri sunt puse inaintea binelui pacientilor; Se ascut cutitele in PSD. Dragnea cu baronii, Ponta cu Ghita, in Dubai; Romania s-a zdruncinat sambata noapte. Cum au simtit r

Oamenii care au schimbat jocul. Mi-am dat demisia de la job, ca sa ma pot implica in campania electorala. Un fenomen nou a aparut in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din acest an: voluntariatul politic. Secretul casniciei de 25 de ani a lui Klaus si Carmen Iohannis. Carmen si Klaus Iohannis sunt casatoriti de peste 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut la de 22 de ani. Dupa sapte ani de relatie s-au casatorit si au o casnicie fericita pana acum. continuă pe Hotnews

REVISTA BLOGURILOR: Starea parcului auto din Romania

Zoso arata in cateva cuvinte cum e parcul auto din Romania. Victorkapra prezinta filmul Ida care portretizeaza ticalosia in alb si negru. Iar Adela Parvu ne invita sa votam cele mai frumoase amenajari don Romania.

Asociatia Municipiilor din Romania cere guvernului ca taxa pe stalp sau impozitul pe venitul global sa fie colectate direct de autoritatile locale

Asociatia Municipiilor din Romania cere guvernului ca anumite taxe si impozite cum ar fi taxa pe stalp sau impozitul pe venitul global sa fie colectate direct de autoritatile locale, nu a in prezent, colectate de guvern si redistribuite prin Ministerul de Finante la local.

Imagini surprinse in locuinte private din Romania, publicate pe un site rusesc denuntat de Marea Britanie

Site-ul rusesc care difuzeaza imagini din intreaga lume, surprinse de camere de supraveghere conectate la Internet, include si inregistrari din locuinte private, magazine sau birouri din Romania, transmit sursele din presa.

Subiectele zilei: Monica Macovei: Victor Ponta avea acces la informatii de la servicii. De ce a propus-o pe Alina Bica?; Elicopterele IAR-330 Puma, construite acum aproape jumatate de secol. Istoricul accidentelor in care au fost implicate; DW: Perspecti

Declaratia socanta a lui Iohannis despre Ceausescu. Klaus Iohannis si-a exprimat categoric opinia despre regimul comunist si dictatorul Nicolae Ceausescu. Acesta a descris sentimentele pe care le are fata de comunisti si parerea. Reportaj: Localnicii din Stejaris, unde s-a prabusit elicopterul: O zi de cosmar, pacat de oamenii aia. Localnicii din Stejaris, judetul Sibiu, unde, vineri, s-a prabusit elicopterul militar povestesc ca a fost o zi de cosmar. La fiecare.

Cutremurul din Romania a fost resimtit in Republica Moldova si Bulgaria

Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara in Romania, in zona seismica Vrancea, a fost resimtit in Republica Moldova si nordul Bulgariei, dar nu a provocat victime sau.

Coruptia din Romania, subiect al presei din strainatate

Romania inca se lupta cu eradicarea coruptiei la 25 de ani de la Revolutie. Asta noteaza jurnalistii straini intr-un articol dedicat schimbarilor din centrul si estul Europei de la caderea comunismului. Cu.

O reclama australiana, filmata intr-un sat din Romania

Un sat din Transilvania a fost ales ca decor pentru reclama de Craciun a unei retele comerciale din Australia. Povestea se petrece intr-o tara nordica nedefinita, dar personajele vorbesc romaneste. Eroul este.

Profi incheie saptamana cu trei noi deschideri. Primul magazin verde din Romania

Retailerul Profi a inaugurat saptamana aceasta trei noi magazine, dintre care cel din Lipova, judetul Arad, este prima locatie verde a companiei pe plan local.

Faze tari: Hartile secrete ale Sarmisegetuzei; Imagini socante! Exorcizare filmata prin gaura cheii; Cele mai ciudate 50 de superstitii din Romania si din intreaga lume

Conspiratia Rhodes Trust: Lumea condusa de albii cei bogati. Una dintre cele mai controversate si disputate teorii conspirationiste este aceea conform careia lumea este condusa de mai multe foruri superioare care au ca scop. Mireasa s-a imbracat cu aur de 700. 000 de dolari. O indianca a vrut sa straluceasca la propriu in ziua nuntii. Mireasa, a carei identitate nu a dorit sa si-o dezvaluie, a purtat pe ea o intreaga colectie de bijuterii din aur. Valoarea lor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )