Libnet.ro
UNICEF

14:45

Postul de televiziune TV5Monde, piratat de hackeri care sustin ca fac parte din gruparea terorista Stat Islamic

B1 B1,
Postul de televiziune TV5Monde, piratat de hackeri care sustin ca fac parte din gruparea terorista Stat Islamic

Postul de televiziune francofon TV5Monde, a fost piratat miercuri de un grup de persoane care sustin ca fac parte din reteaua terorista Stat Islamic SI), infomeaza AFP, citata de Mediafax. Potrivit directorului. continuă pe B1

TV5Monde, piratat de hackeri. Autorii atacului au proclamat un Jihad cibernetic

Postul francofon de televiziune TV5Monde a fost piratat miercuri seara de catre hackeri care sustin ca fac parte din gruparea Statul Islamic SI), informeaza Mediafax.

Atac informatic la adresa TV5Monde. Postul francofon, piratat de hackeri care se revendica drept jihadisti ai Statului Islamic

Postul francofon de televiziune TV5Monde era piratat de miercuri seara de catre persoane care afirma ca fac parte din gruparea Statul Islamic SI), care il impiedicau sa emita si au preluat controlul asupra.

Obama: Cuba va fi scoasa rapid de pe lista tarilor care sustin terorismul

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a promis ca va actiona cu rapiditate pentru a scoate Cuba de pe lista tarilor care sustin terorismul, un pas esential spre normalizarea relatiilor intre Wahington si Havana.

TV5 Monde, atacat de presupusi hackeri ai Statului Islamic

Postul francez de televiziune TV5 Monde a fost piratat, ieri seara, de hackeri care sustin ca fac parte din Statul Islamic SI). Ei au impiedicat emisia si au preluat controlul asupra site-urilor afiliate, a declarat pentru AFP directorul general al postului, Yves Bigot.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )