Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cu ce te poti intoarce acasa, dupa concertul lui Robbie Williams. Programul si traseul autobuzelor

Antena3 Antena3,
Cu ce te poti intoarce acasa, dupa concertul lui Robbie Williams. Programul si traseul autobuzelor

Mai sunt doar cateva ore pana cand peste 60. 000 de oameni se vor aduna in Piata Constitutiei, la concertul lui Robbie Williams. Artistul englez va urca pe scena dupa ora 20:00. Robbie Williams este asteptat cu. continuă pe Antena3

Concertul lui Robbie Williams. Ce este bine sa stii daca mergi la show! VIDEO

Concertul lui Robbie Williams are loc in aceasta seara in Piata Constitutiei din Bucuresti. Iata ce este bine sa stii daca ai bilet si mergi la show.

Cum se pregateste Delia pentru concertul lui Robbie Williams

Delia isi indelipneste astazi un vis! Canta in deschiderea concertului pe care Robbie Williams il va sustine la Bucuresti! Iata cum se pregateste indragita artista pentru marele eveniment! .

Ce afaceri au companiile care organizeaza concertul lui Robbie Williams la Bucuresti

East European Production si DD Event Entertainment, cele doua companii care organizeaza impreuna cu Marcel Avram, concertul lui Robbie Williams, au impreuna afaceri de 2,37 milioane de lei 0,53 mil. euro) si profit net de 200. 000 de lei 45.

Cum se vede concertul lui Robbie Williams de pe Casa Poporului

Un spectator al concertului lui Robbie Williams, care se desfasoara in aceste momente in Piata Constitutiei din Bucuresti, a vrut sa ne arate cum se vede concertul anului in Romania de pe cea mai mare cladire.

Trafic restrictionat in zona Pietei Constitutiei pentru concertul lui Robbie Williams

Circulatia rutiera va fi restrictionata, pentru concertul cantaretului britanic Robbie Williams care va avea loc in Piata Constitutiei, informeaza Mediafax. Traficul va fi restrictionat, de joi, ora 18.

Restrictii de circulatie in zona Pietei Constitutiei, pentru concertul lui Robbie Williams

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul Libertatii si pe bulevardul Unirii, incepand de joi seara si pana sambata dimineata, pentru concertul cantaretului britanic Robbie Williams care va avea loc, vineri, in Piata Constitutiei.

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul Libertatii si pe bulevardul Unirii, de joi seara pana sambata dimineata, pentru concertul lui Robbie Williams

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul Libertatii si pe bulevardul Unirii, incepand de joi seara si pana sambata dimineata, pentru concertul cantaretului britanic Robbie Williams care.

Mai sunt cateva ore pana la concertul lui Robbie Williams

Mai sunt cateva ore pana la concertului anului in Romania. Robbie Williams a ajuns ieri ain tara noastra cu un avion privat care a aterizat pe Aeroportul Otopeni. De acolo a plecat direct spre centrul Capitalei,.

Doar o zi pana la concertul lui Robbie Williams

A mai ramas o zi pana la cel mai asteptat concert al anului. Robbie Williams va canta maine in Piata Constitutiei in fata a zeci de mii de romani. O echipa formata din o mie de oameni se ocupa de toate.

Autobuzele si metrourile nu vor avea program prelungit in aceasta noapte, desi peste 60.000 de oameni vor lua parte la concertul lui Robbie Williams

Vineri noapte, 17 iulie, cand Robbie Williams va concerta in Bucuresti, mijloacele de transportul in comun vor cirula dupa programul obisnuit, desi la concert ar trebui sa participe peste 60. 000 de oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )