Libnet.ro
UNICEF

07:15

Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer - cel mai de succes film romanesc din ...

România Liberă România Liberă,
Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer - cel mai de succes film romanesc din ...

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11 ani in cinematografele autohtone, informeaza un comunicat remis Mediafax. Lungmetrajul premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin, in luna februarie a inregistrat 100. 063 de spectatori. Pozitia copilului a surclasat productii precum Filantropica, de Nae Caranfil 91. 958 de . continuă pe România Liberă

VIDEO Pozitia Copilului, cel mai de succes film romanesc al ultimului deceniu

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11 ani in cinematografele autohtone.

Pozitia Copilului, cel mai de succes film romanesc din ultimii 20 de ani

Pozitia Copilului, pelicula regizata de Calin Peter Netzer, a devenit cel mai de succes film romanesc din ultimii 20 de ani, dupa ce a batut recordurile de audienta si incasari, potrivit Mediafax. Premiat cu.

Este cel mai bun film romanesc din ultimul DECENIU! Cati spectatori si ce iNCASARI a avut filmul, in Romania

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11.

FOTO Drumul Mortii din Baragan, sursa de inspiratie a drumului fatidic din filmul Pozitia Copilului

Accidentul rutier care constituie intriga filmului Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer si premiat cu Ursul de Aur la Berlin, se petrece pe o sosea din Baragan. Drumul nu a fost ales la intamplare. Aceasta sosea este cunoscuta drept Drumul Mortii.

Pozitia copilului a batut toate recordurile pentru un film romanesc din ultimii 20 de ani: peste 100.000 de spectatori si peste un milion de lei incasati

La sfarsitul saptamanii trecute, Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11 ani in cinematografele din Romania.

Cel mai de succes antrenor din acest sezon si-a anuntat vacanta. Nu si retragerea

Jupp Heynckes, tehnicianul care a castigat cu Bayern tot ce se putea castiga in acest sezon, a anuntat, intr-o conferinta de presa oficiala, ce va face in viitorul apropiat.

Pozitia copilului, care a castigat Ursul de Aur, va fi proiectat special pentru nevazatori la TIFF

Filmul Pozitia copilului, castigator al trofeului Ursul de aur, va avea o proiectie speciala in cadrul Festivalului International de Film Transilvania, miercuri 5 iunie, ora 17. 00, la cinematograful Arta din Cluj-Napoca.

Cel mai sexy tatic al planetei are o fetita

Aflat in Londra, unde lucreaza la cel mai nou proiect cinematografic al sau, cel mai sexy barbat.

Cel mai inalt turn in forma de spirala din lume va fi inaugurat, luni, in Dubai

Dubai are de acum cel mai inalt zgarie-nori in forma de spirala din lume, care are o rotatie de 90 de grade si o inaltime de 310 metri. Cladirea urmeaza sa fie inaugurata luni, potrivit emirates247. com.

Actorii cu cel mai sexy abdomen de la Hollywood!

Confor unui articol aparut recent in revista Cosmopolitan, s-ar parea ca partea corpului pe care femeile o apreciaza cel mai mult la un barbat este abdomenul. Iar acum ca tot am intrat deja in sezonul cald, abdomenele tonifiate vor fi scoase la vedere fie malul marii, fie pe marginea piscinei. Pana atunci insa, ADPM va prezinta celebritatile masculine care se mandresc cu cele mai tonifiate abdomene de la Hollywood. Continue reading .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )