Libnet.ro
UNICEF

08:45

Prahova: Un adolescent este cautat de pompieri, dupa ce ar fi cazut in apele unui baraj

B1 B1,
Prahova: Un adolescent este cautat de pompieri, dupa ce ar fi cazut in apele unui baraj

Un adolescent, in varsta de 17 ani, care ar fi cazut duminica in apele barajului care leaga Valenii de Munte de Drajna, este cautat de pompierii prahoveni care s-au deplasat la fata locului cu barci, dar si. continuă pe B1

Un adolescent este cautat de pompieri in Mures

Un baiat, in varsta de 15 ani, este cautat de pompieri in Mures, in zona localitatii Semlac, dupa ce a fost vazut intrand in apa dar nu a mai fost vazut iesind. Alarma a fost data de catre o persoan.

Prahova: O femeie si un copil au fost raniti dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Bucegi. Acestia au fost recuperati de salvamontisti

O femeie in varsta de 43 de ani si un copil de 11 ani, ambii din Bucuresti, au fost raniti duminica, dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, relateaza Agerpres. Potrivit sefului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, acestia au fost recuperati.

Satu Mare: Un profesor de fizica s-a inecat. Acesta este cautat de scafandrii de la Multisalva

Un barbat, in varsta de 62 de ani, este cautat in apele raului Crisul Repede, dupa ce acestuia i s-a facut rau si a cazut in rau. Este vorba de un fost profesor de fizica la Scoala Oltea Doamna din.

Prahova: Un adolescent care ar fi cazut n apele unui baraj, cautat de pompieri

Un adolescent in varsta de 17 ani, care ar fi cazut duminica in apele unui baraj, este cautat de pompierii prahoveni care s-au deplasat la fata locului cu barci, dar si cu o camera cu termoviziune, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )