Libnet.ro
UNICEF

01:05

Predictiile americanilor pentru 2020: Simona Halep, favorita la doua Grand Slam-uri

Adevărul Adevărul,
Predictiile americanilor pentru 2020: Simona Halep, favorita la doua Grand Slam-uri

Simona Halep i-a convins pe americani ca este un nume de luat in seama pentru suprematia in turneele de Mare Slem din 2020. Romanca este perceputa drept principala favorita in a se impune in doua dintre cele patru Grand Slam-uri ale anului, sansele sale la US Open fiind considerate, surprinzator, ca fiind egale cu cele de la Roland Garros, un turneu care i-a adus dezamagiri in ultimii trei ani. continuă pe Adevărul

Ce anunt a facut Simona Halep inainte de intalnirea cu Darren Cahill. Cand va debuta in noul sezon

In prima zi din anul 2020, Simona Halep a plecat in Australia, unde urmeaza sa joace la doua turnee. Romanca va debuta in noul an la Adelaide, orasul natal al lui antrenorului Darren Cahill, apoi va juca si primul Grand Slam, la Australian Open. Simona Halep va juca in orasul natal al lui Darren Cahill .

Simona Halep a plecat de langa iubitul ei chiar in prima zi a anului 2020. Ce se intampla cu sportiva

Simona Halep a avut parte de distractie pe cinste in Noaptea dintre Ani. Sportiva noastra in varsta de 28 de ani a petrecut Revelionul alaturi de iubitul ei in varsta de 40 de ani, intr-un club din Bucuresti. Simona Halep a plecat de langa iubitul ei chiar in prima zi a anului 2020 Pe Simona .

Simona Halep a plecat in Australia pentru primele turnee din 2020

Vacanta a luat sfarsit pentru Simona Halep, jucatoare care a pornit la drum chiar de Anul Nou.

Simona Halep a plecat in Australia: Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta

Simona Halep a plecat, miercuri, in Australia si a declarat, la Aeroportul Henri Coanda, ca marele sau obiectiv pentru 2020 este reprezentat de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Halep, la plecarea in Australia: Vreau sa ajung cat se poate de odihnita si de fresh la Olimpiada

Simona Halep a plecat, miercuri, in Australia si a declarat, la Aeroportul Henri Coanda, ca marele sau obiectiv pentru 2020 este reprezentat de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Halep, pereche cu Angelique Kerber pentru un eveniment caritabil

Simona Halep va lua parte la un eveniment caritabil organizat in Australia, inaintea turneului de la Adelaide, unde va face pereche pentru un meci la dublu cu Angelique Kerber.

Australian Open bate la usa. Simona Halep a pornit spre Antipozi, dar e cu gandul in alta parte: Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta

Simona Halep a pornit, miercuri, in prima zi a anului, spre Australia, unde sta sa inceapa turneul de la Adelaide. Mai apoi, sportiva noastra trece la primul test cu adevarat greu al anului, prestigiosul.

Simona Halep va juca la un eveniment caritabil

Inaintea debutului in noul sezon al circuitului WTA, Simona Halep va participa la un eveniment cu scop caritabil organizat de Australian Tennis Foundation.

Ce a prezis Stephen Hawking pentru 2020. A facut aceste predictii, cu putin timp inainte de a muri

Stephen Hawking a fost, probabil, cel mai celebru fizician si astrolog din lume, renumit pentru teoriile sale care au revolutionat stiinta. in ce priveste predictiile despre viitor, acesta pare sa o fi luat-o pe urmele lui Nostradamus, un mare prezicator al omenirii. Stephen Hawking a facut predictii socante inainte de a muri. Ce a prezis .

Cat valoreaza accesoriile de lux purtate de Simona Halep la o gala. O singura bijuterie valoreaza cat un apartament

Simona Halep a avut o aparitie extrem de extravaganta la o gala. Aceasta a facut ca si uitat echipamentul sportiv in care este vazuta de cele mai multe ori si a ales o tinuta eleganta pe care a pus-o in valoare cu bijuterii de lux. Halep, bijuterii de lux la o gala Fanii Simonei Halep .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )