Libnet.ro
UNICEF

01:05

Predictiile lui Bill Gates din urma cu 16 ani sunt, in mare parte, adevarate acum

Adevărul Adevărul,
Predictiile lui Bill Gates din urma cu 16 ani sunt, in mare parte, adevarate acum

Bill Gates incerca sa estimeze la finalul anilor 90 evolutia tehnologie, iar in mare parte a reusit. Asistentii digitali si dezvoltarea web-ului sunt doar doua subiecte bine evaluate. continuă pe Adevărul

Windows 10 face eforturi pentru a ajunge Windows Xp din urma

Este posibil ca rata de adoptie a Windows 10 sa fie foarte mare, dar in continuare este subminata de sisteme vechie si foarte vechi, precum Windows XP sau Windows 7. Windows 10 este cel mai nou sistem de operare al celor de la Microsoft. Are foarte multe parti bune, iar cel mai mare atu al [] Windows 10 face eforturi pentru a ajunge Windows Xp din urma Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Yuanul, in cea mai mare apreciere din ultimii zece ani

Yuanul s-a apreciat, vineri, cel mai mult dupa anul 2005, cand China a renuntat la cotarea stricta a monedei fata de dolar, dupa ce banca centrala a anuntat ca analizeaza relaxarea controlului capitalului, printr-un program pilot in zona comerciala libera din Shanghai, relateaza Bloomberg, conform Mediafax.

Yuanul a inregistrat cea mai mare apreciere din ultimii 10 ani

Yuanul s-a apreciat astazi cel mai mult dupa anul 2005, cand China a renuntat la cotarea stricta a monedei fata de dolar, dupa ce banca centrala a anuntat ca analizeaza relaxarea controlului capitalului, printr-un program pilot in zona comerciala libera din Shanghai, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )