Libnet.ro
UNICEF

21:15

Prefectul Capitalei: Mall-urile si supermarket-urile vor limita numarul de clienti pentru evitarea aglomeratiei Reprezentantii marilor magazine cer prelungirea programului (VIDEO)

B1 B1,
Prefectul Capitalei: Mall-urile si supermarket-urile vor limita numarul de clienti pentru evitarea aglomeratiei Reprezentantii marilor magazine cer prelungirea programului (VIDEO)

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat ca centrele comerciale si supermarket-urile din Bucuresti vor limita accesul clientilor pentru evitarea aglomeratiei. Berbeceanu s-a intalnit, vineri, cu. continuă pe B1

Mall-urile si supermarket-urile din Bucuresti vor limita accesul clientilor Prefect: Le-am indicat sa adreseze CNSU solicitarea de prelungire a programului

Mall-urile si supermarket-urile din Bucuresti vor limita accesul clientilor, pentru a evita aglomeratia, a declarat prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, la finalul unei intalniri cu reprezentantii centrelor comerciale si ai marilor magazine. El a spus ca acestia au solicitat prelungirea programului pana la 23. 00, in ajun de sarbatori, insa i-a directionat cu acesta solicitare catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU), pentru ca decizia restrictionarii programului magazinelor pana la ora 21. 00 a fost luata prin hotarare de guvern, la propunerea CNSU.

Prefectul Capitalei exclude masura carantinei: Nu ne aflam intr-un asemenea scenariu. Ce spune despre eliminarea restrictiilor

Bucurestiul nu va intra in carantina, a spus prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, dupa o sedinta pe tema evolutiei epidemiei de COVID-19. Bucurestiul este in scenariul rosu din 19 octombrie, atunci cand rata de infectare a depasit 3 cazuri la mia de locuitori in 14 zile. Indicatorul a continuat sa creasca, insa autoritatile nu au impus pana acum alte restrictii.

Prefectul Capitalei: La acest moment nu avem in vedere scenariul intrarii in carantina a Bucurestiului

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat miercuri, ca in acest moment nu se pune problema instituirii carantinei in Bucuresti, fiind nevoie de respectarea regulilor care au fost impuse pentru combaterea epidemiei.

CORONAVIRUS |Prefectul Capitalei: Trebuie sa depasim faza de avertisment si sa trecem la aplicarea de sanctiuni acolo unde nu se respecta regulile. Respectarea normelor ne va ajutasa evitam masuri mai dure de sarbatori (VIDEO)

Sedinta la Prefectura Capitalei miercuri dimineata pe tema masurilor de combatere a pandemiei de coronavirus. Autoritatile din Bucuresti au in vedere o intensificarea a controalelor. Nu va fi insa vorba.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )