Libnet.ro
UNICEF

22:30

UE pregateste masuri pentru oprirea imigrantilor la frontiera nordica a Greciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE pregateste masuri pentru oprirea imigrantilor la frontiera nordica a Greciei

Tsipras: Grecia va deveni o cutie neagra pentru refugiati *Christine Lagarde: Criza imigratiei compromite supravietuirea spatiului Schengen Liderii UE pregatesc masuri pentru securizarea frontierelor cu Grecia, prin oferirea de asistenta Macedoniei pentru blocarea imigrantilor, in cadrul unui plan ce starneste preocuparile Guvernului Alexis Tsipras, care se teme ca extracomunitarii vor ramane pe teritoriul elen, scrie Financial Times. continuă pe Ziarul Bursa

Financial Times: UE pregateste masuri pentru oprirea imigrantilor la frontiera nordica a Greciei

Liderii UE pregatesc masuri pentru securizarea frontierelor cu Grecia, prin oferirea de asistenta Macedoniei pentru blocarea imigrantilor, in cadrul unui plan ce starneste preocuparile Guvernului Alexis Tsipras, care se teme ca extracomunitarii vor ramane pe teritoriul elen, scrie Financial Times.

UE pregateste masuri pentru oprirea imigrantilor la frontiera nordica a Greciei

Liderii UE pregatesc masuri pentru securizarea frontierelor cu Grecia, prin oferirea de asistenta Macedoniei pentru blocarea imigrantilor, in cadrul unui plan ce starneste preocuparile Guvernului Alexis Tsipras, care se teme ca extracomunitarii vor.

UE pregateste masuri pentru oprirea imigrantilor pe teritoriul Greciei. Ce spune premierul Tsipras

Liderii UE pregatesc masuri pentru securizarea frontierelor cu Grecia, oferind asistenta Fostei Republici Iugoslave a Macedoniei.

Investitorii privati romani si straini solicita luarea de urgenta a unor masuri pentru prevenirea blocajului complet al gestionarii deseurilor de ambalaje

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), o asociatie a investitorilor privati romani si straini) in economia romaneasca, considera necesara luarea de urgenta a unor masuri pentru prevenirea blocajului complet al gestionarii deseurilor de ambalaje, cu atat mai mult cu cat consultarile cu autoritatile au avut loc foarte tarziu, desi au fost solicitate inca din luna septembrie 2015, se arata intr-un mesaj al CDR transmis vineri HotNews. ro.

Academia americana de Film ia masuri pentru diversitate etnica si pentru incurajarea femeilor

Academia americana de Film, institutia care decerneaza prestigioasele premii Oscar, a anuntat, vineri, o serie de masuri de urgenta pentru a se deschide mai mult catre femei si minoritatile etnice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )