Libnet.ro
UNICEF

14:16

Prejudiciu zero in dosarul in care premierul Victor Ponta este urmarit penal

Antena3 Antena3,
Prejudiciu zero in dosarul in care premierul Victor Ponta este urmarit penal

Expertiza financiar-contabila realizata in dosarul premierului Victor Ponta arata ca nu a existat un prejudiciu produs statului. Potrivit unor surse, Victor Ponta a platit in plus impozite in valoare de 2. continuă pe Antena3

LIVETEXT Ponta, despre consultarile privind Codul Fiscal: Sa ne vedem sa ce? Sa le explicam celor de la PNL ce au votat? Nu merge nimeni de la Guvern

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la 20. 30, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, moderata de Razvan Dumitrescu. Premierul va discuta despre noul Cod Fiscal, trimis de presedintele Klaus Iohannis spre reexaminare in Parlament si care urmeaza sa fie votat in sesiunea extraparlamentara programata sa inceapa pe 24 august, dar si despre posibilul final de mandat al sau in fruntea Guvernului.

Victor Ponta: PNL nu are pe nimeni. Nu poti sa guvernezi tara cu toti Predoii

Premierul Victor Ponta este de parere ca PNL nu are pe nimeni cu care sa poata guverna. Seful Executivului a precizat ca tara nu poate fi condusa de toti Predoii, explicand ca PNL a mai fost la guvernare.

PNL: Sfidarea dreptului la vot, practicata de Victor Ponta, un atac fara precedent la democratia din Romania. Guvernul e obligat sa organizeze alegeri partiale

PNL considera ca premierul Victor Ponta este obligat, potrivit deciziilor instantelor, sa organizeze alegeri partiale locale si parlamentare. Mai mult de atat, liberalii sunt de parere ca sfidarea dreptului la vo.

Ponta: Le-am prezentat demisia liderilor coalitiei de guvernare. Mi-au spus ca nu plec cum am plecat de la conducerea PSD

Premierul Victor Ponta a vobit, la Antena 3, despre noul Cod Fiscal, care urmeaza sa fie votat in sesiunea extraparlamentara programata sa inceapa pe 24 august, despre relatiile romano-maghiare dupa declaratiile Ambasadorului Ungariei privind autonomia pe criterii etnice, dar si despre posibilul final de mandat al sau in fruntea Guvernului.

Victor Ponta, la Antena 3: Ne pregatim pentru despagubiri pentru cei cu terenurile afectate de seceta / Categoric sunt tensiuni in relatiile romano - ungare. Exista o limita peste care nu mai intoarcem obrazul

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Antena 3, ca a discutat cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin despre acordarea de despagubiri agricultorilor ale caror culturi fost afectate de seceta din acest an, precizand ca ca seceta va afecta datele economice de sfarsit de an. Premierul a mai afirmat, referindu-se la declaratiile Insarcinatului cu afaceri al Ambasadei Ungariei la Bucuresti, Nagy Karoly Zoltan, intr-un interviu acordat cotidianului Romania Libera, ca a discutat cu ministrul de Externe roman Bogdan Aurescu si ca exista o limita peste care nu mai intoarcem obrazul. Intrebat despre starea relatiilor romano-ungare, premierul Ponta a confirmat ca acestea sunt categoric tensionate, adaugand totusi ca aceasta situatie este gestionabila.

PNL il acuza pe Victor Ponta de manipularea datelor economice

Liberalii sustin, prin intermediul unui comunicat de presa, ca premierul Victor Ponta desfasoara, in ultima perioada, o intensa campanie de manipulare a datelor economice, pe care le prezinta triumfalist in scopul meschin de a-si aroga, nefondat, merite. Una dintre ultimele laude ale lui Ponta se refera la investitiile straine directe, care au crescut in primele sase luni cu aproape 40%. Asa este, investitiile straine directe au crescut, insa Victor Ponta omite sa spuna ca in 2014 acestea s-au aflat la unul dintre cele mai mici niveluri din ultimii 10 ani de exemplu, maximul a fost in 2008 - 9,8 mld. lei, iar in 2014 Romania a avut un nivel mai degraba simbolic de 2,4 mld. lei). Asadar, Ponta a comparat o contraperformanta mai mica cu o contraperformanta mai mare si i-a dat cu plus, se arata in comunicatul transmis sambata de PNL.

Seful CJ Cluj, Mihai Seplecan: Din cate vad eu, este o mare cumetrie la nivel inalt intre Victor Ponta, Robert Cazanciuc si Tiberiu Nitu (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Cluj Mihai Seplecan vorbeste de o cumetrie la nivel inalt intre premierul Victor Ponta, ministrul Justitiei Robert Cazanciuc, pe care Seplecan il porecleste varucu si.

Ce a spus Victor Ponta despre relatia lui cu Viktor Orban

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Antena 3 ca nu are niciun fel de relatie cu omologul sau ungar, Viktor Orban, in conditiile in care este prieten cu majoritatea premierilor din zona.

Ponturi de vacanta pentru turistul Victor Ponta: mandri ca suntem romani, cum putem petrece la Mamaia un sejur mai ieftin decat la Miami

Oferta de pe litoralul romanesc, in aceasta perioada, pare sa-l contrazica pe premierul Victor Ponta, care a afirmat ca sejurul sau de la Miami a fost mai ieftin decat la Mamaia. Turistii pot petrece in Romania un concediu mai ieftin decat la Miami, mai ales ca drumul la Marea Neagra nu este la fel de costisitor ca o cursa aeriana transatlantica.

Victor Ponta: PNL/PDL bate record dupa record in ce priveste tupeul cu care ii mint pe oameni

Premierul Victor Ponta ii ataca pe liberali, intr-o postare pe Facebook, afirmand ca bat record dupa record in ce priveste tupeul cu care mint. Ponta face referire plangerile penale ale PNL contra Guvernului pentru faptul ca nu organizeaza alegeri partiale, sustinand ca noile legi electorale votate si de PNL stabilesc ca nu se mai fac alegeri partiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )