Libnet.ro
UNICEF

13:45

Preliminariile Euro 2016: Primul meci al Romaniei, in deplasare, in Grecia

B1 B1,
Preliminariile Euro 2016: Primul meci al Romaniei, in deplasare, in Grecia

Reprezentativa Romaniei va debuta in preliminariile Campionatului European din 2016, in care va evolua in grupa F, in data de 7 septembrie, cand are programat un meci in deplasare cu Grecia, informeaza. continuă pe B1

Programul Romaniei in preliminariile Euro 2016. Cand jucam cu Ungaria

In urma tragerii la sorti desfasurate duminica, Romania va avea drept adversari pentru calificarea la Euro 2016 Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe, din Grupa F.

Preliminariile Euro 2016: Romania, in grupa F, alaturi de Grecia si Ungaria

La Nisa, Franta, au loc, duminica, extragerile pentru preliminariile Campionatului European din 2016. Romania este in urna a treia, iar la turneul final din Franta vor ajunge in premiera 24 din cele 54 de.

Euro 2016, preliminarii: Romania se va bate cu Ungaria si Grecia pentru calificare

In urma tragerilor la sorti care au avut loc duminica la Nisa, Romania a ajuns intr-o grupa accesibila pentru preliminariile pentru Campionatul European de Fotbal din Franta din 2016. Echipa nationala va intalni Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord si Feroe. Vezi in articol grupele complete extrase duminica.

Preliminariile Euro 2016: Romania isi cunoaste duminica adversarii

Nationala de fotbal a Romaniei isi va cunoasste, duminica, adversarii din preliminariile Campionatului European din 2016, ce se va tine in Franta, relateaza Evenimentul Zilei. incepand cu ora 13:00, la Nisa.

S-a stabilit postul tv care va transmite preliminariile EURO 2016 si ale Cupei Mondiale 2018.

Postul de televiziune Digi Sport va transmite in direct, din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 si grupele europene de calificare la Cupa Mondiala de Fotbal din 2018, inclusiv meciurile nationalei Romaniei, potrivit Mediafax. Digi Sport a castigat drepturile de televizare pentru cele doua competitii, acestea urmand sa fie transmise in direct si pe site-ul ofcial al postului tv. Pachetul include meciuri in direct si .

EURO 2016: Romania, in grupa cu Grecia. Vezi adversarele din preliminarii.

Forul fotbalistic european, UEFA, a stabilit componenta grupelor de calificare la EURO 2016. In urma tragerilor la sorti, care au avut loc azi, la Nisa, Romania a fost repartizata in grupa F, impreuna cu adversare precum Ungaria si Grecia. Grupa F: Grecia cap de serie), Romania, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord, Insulele Faraoe. La evenimentul de pe Coasta de Azur trimisii Romaniei au fost selectionerul Victor Piturca si Anghel Iordanescu. O prezenta aparte a fost cea a presedintelui .

EURO 2016, programul meciurilor Romaniei: Prima partida se disputa la Atena

La extragerea de duminica de la Nisa, Romania a pica in grupa F pentru calificarea la Campionatul European din Franta din 2016, alaturi de Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord si Feroe. Selectionerul Victor Piturca a declarat ca este o grupa accesibila. Vezi in articol programul meciurilor din grupa nationalei Romaniei.

VIDEO EURO 2016, programul meciurilor Romaniei: Prima partida se disputa la Atena

La extragerea de duminica de la Nisa, Romania a picat in grupa F pentru calificarea la Campionatul European din Franta din 2016, alaturi de Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord si Feroe. Selectionerul Victor Piturca a declarat ca este o grupa accesibila. Vezi in articol programul meciurilor din grupa nationalei Romaniei.

Fotbal - Euro 2016: Republica Moldova intr-o grupa cu Rusia, Suedia, Austria, Muntenegru si Liechtenstein

Nationala de fotbal a Republicii Moldova va avea ca adversare Rusia, Suedia, Austria, Muntenegru si Lichtenstein in Grupa G din preliminariile Euro 2016, conform tragerii la sorti ce a avut loc duminica in orasul francez Nisa.

Program Romania preliminarii EURO 2016 (Grupa F)

Mai jos se afla programul pe care echipa nationala il are in grupele preliminare ale EURO 2016, cu partidele pe zile si ore. Romania se afla in grupa F, cu Grecia, Ungaria, Irlanda de Nord si Insulele Feroe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )