Libnet.ro
UNICEF

10:30

PREMIERA! Hidroelectrica a devenit pentru prima oara LIDERUL celor mai valoroase companii din Romania. VEZI cum arata clasamentul (FOTO)

B1 B1,
PREMIERA! Hidroelectrica a devenit pentru prima oara LIDERUL celor mai valoroase companii din Romania. VEZI cum arata clasamentul (FOTO)

Surprize pe piata economica din Romania. Dupa ce in luna iunie a iesit din insolventa, Hidroelectrica a fost numita cea mai valoroasa companie din Romania. Liderul in productia de. continuă pe B1

Romania va participa, in premiera, la Targul International de Carte de la Guadalajara: Scriitorul Dan Lungu va prezenta pentru prima oara publicului latino-american traducerea romanului Sint o baba comunista!

Romania va participa pentru prima data cu stand national la Targul International de Carte de la Guadalajara, important salon al lumii editoriale ibero-americane, care va avea loc in perioada 26.

Wall Street: Dow Jones depaseste pragul de 19.000 de puncte pentru prima data in istorie

Bursa de la New York isi continua ascensiunea duapa alegerea lui Trump, indicele vedeta Dow Jones depasind pragul de 19. 000 de puncte, pentru prima oara in istoria sa, scrie AFP.

Pentru prima data in Romania. Doua foci de Marea Baltica, noua atractie a Delfinariului din Constanta

Doua foci de Marea Baltica au ajuns, astazi, pentru prima data, in Romania. Dupa un drum lung, de doua zile, din care 30 de ore numai in Romania, focile, care au plecat din Lituania, au facut cunostinta cu noul lor domiciliu: bazinul exterior al Delfinariului din Consta .

Indicele Dow Jones al Bursei de la New York a atins un prag istoric, depasind pentru prima data 19.000 puncte

Cei trei indici ai Bursei de pe Wall Street au inregistrat, in timpul sedintei de marti, valori record, indicele Dow Jones ajungand la valoarea de 19. 002,16 puncte, fiind pentru prima data in istorie cand atinge pragul de 19. 000 puncte.

Anca Dragu, despre suplimentarea sumelor pentru Prima Casa: Pentru sfarsitul acestui an, intr-adevar exista cerere. Analizam acum in ce masura este o cerere reala

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a anuntat miercuri ca se analizeaza posibilitatea suplimentarii sumelor pentru Programul Prima Casa pentru sfarsitul anului si a precizat ca este surprinsa de cererea mare din acest an. Pentru sfarsitul acestui an, intr-adevar exista cerere. Analizam acum in ce masura este o cerere reala, a spus Dragu, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )