Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiera la un post de televiziune din Romania. S-a intamplat in direct la Antena 3

Antena3 Antena3,
Premiera la un post de televiziune din Romania. S-a intamplat in direct la Antena 3

Antena 3 va prezinta, in premiera la un post de televiziune din Romania, noile IPhone 8 si Iphone 8 plus. Laurentiu Matache, unul dintre realizatorii emisiunii 24 IT, a fost alaturi de Oana Zamfir, m. continuă pe Antena3

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media.

Deloitte: 95% dintre reprezentantii multinationalelor din Romania cred ca vor fi mai expusi controalelor fiscale

Reprezentantii companiilor multinationale prezente in Romania 95%) considera ca vor fi mai expusi controalelor fiscale in viitor ca urmare a modificarilor aduse de baza impozabila si a mutarii artificiale a profiturilor in alt stat Base Erosion and Profit Shifting - BEPS), reiese dintr-un sondaj online realizat de Deloitte Romania, citat de Agerpres. Potrivit cercetarii, jumatate dintre reprezentantii mediului de afaceri din Romania 50%) considera ca vor avea obligatii de raportare suplimentare, 17% se asteapta la o crestere a impozitului pe profit datorat, iar 13% anticipeaza o dubla impozitare a unor venituri.

Un nou incident revoltator intr-o scoala din Romania: O parte din tavanul unei clase s-a prabusit peste o profesoara, in timpul cursurilor (FOTO)

Un nou incident intr-o scoala din Romania. O parte din tavanul unei clase de la Scoala Gimnaziala Octavian Goga, din Deva, s-a prabusit in timpul cursurilor, o profesoara a fost.

Un nou incident revoltator intr-o scoala din Romania: S-a prabusit tavanul in timpul cursurilor (FOTO)

Un nou incident intr-o scoala din Romania. O parte din tavanul unei clase de la Scoala Gimnaziala Octavian Goga, din Deva, s-a prabusit in timpul cursurilor, o profesoara a fost.

Autoritatile din Romania pregatesc o noua taxa auto. In plus, impozitul pe masini ar putea fi modificat radical

Minunea eliminarii controversatului timbru de mediu nu a durat decat cateva luni. Autoritatile din Romania lucreaza in acest moment la o noua taxa auto. Anuntul a fost facut chiar de catre seful Departamentului de impozite si taxe indirecte.

Peste 340.000 de firme din Romania, afectate de noile reguli de prelucrare a datelor personale

Afacerile a peste 340. 000 de firme din Romania, reprezentand aproape jumatate din numarul total al persoanelor juridice inregistrate, vor fi influentate semnificativ de noile reglementari europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal, arata rezultatele unui studiu de specialitate, citat de Agerpres.

Piata berii din Romania a crescut in volum. Cat trebuie sa munceasca un roman ca sa-si cumpere un litru de bere

Piata berii din Romania a inregistrat o crestere de 2% in volum, pe primele sapte luni ale anului, comparativ cu intervalul similar din 2016, arata datele Asociatiei Berarii Romaniei,.

Un cunoscut supermarket dispare din Romania

Retailerul francez Carrefour anunta finalizarea procesului de remodelare a magazinelor Billa din Romania, la sapte luni de la demararea proiectului. Procesul de remodelare s-a incheiat pe 21.

Un renumit medic din Romania, anunt socant: Cand mor, sa ma arunce la groapa de gunoi, sa ma manance cainii!

Este unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania si unul dintre cei mai mari neurochirurgi, insa academicianului Leon Danaila a reusit sa socheze dupa ce a anuntat care este ultima sa.

Ministrul Gratiela Gavrilescu vrea sa numere toti ursii din Romania

Ministrul Mediului,Gratiela Gravrilescu, a anuntat ca intentioneaza sa demareze un proiect pentru inventarierea ursilor din Romania, urmand ca parte dintre acestia sa fie trimisi, in urma discutiilor avute cu unii ambasadori, in alte tari.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )