Libnet.ro
UNICEF

16:15

Autoritatile din Romania pregatesc o noua taxa auto. In plus, impozitul pe masini ar putea fi modificat radical

Auto Ro Auto Ro,
Autoritatile din Romania pregatesc o noua taxa auto. In plus, impozitul pe masini ar putea fi modificat radical

Minunea eliminarii controversatului timbru de mediu nu a durat decat cateva luni. Autoritatile din Romania lucreaza in acest moment la o noua taxa auto. Anuntul a fost facut chiar de catre seful Departamentului de impozite si taxe indirecte. continuă pe Auto Ro

Vesti proaste pentru soferi. Se pregateste o noua taxa auto

Vesti proaste pentru soferi. Romania trebuie sa gaseasca o noua taxa auto, din cauza exploziei de importuri de masini second-hand. Casa de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC) a transmis, marti, u.

PSD pune la cale o noua taxa auto

Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), a dezvaluit ca se lucreaza la elaborarea unui proiect prin care sa fie introdusa o noua taxa auto sub denumirea de timbru de mediu.

Timbrul de mediu se intoarce! O noua taxa auto de poluare, gata pana la finele anului

Impozitarea autoturismelor are la noi aceeasi forma ca in urma cu 10 ani, insa ar trebui construita pe principii de mediu, care sa tina cont de normele Euro si de emisiile de dioxid de carbon,.

Premiera la un post de televiziune din Romania. S-a intamplat in direct la Antena 3

Antena 3 va prezinta, in premiera la un post de televiziune din Romania, noile IPhone 8 si Iphone 8 plus. Laurentiu Matache, unul dintre realizatorii emisiunii 24 IT, a fost alaturi de Oana Zamfir, m.

Noul BMW X3 intra pe piata din Romania cu pret de pornire de 40.200 euro fara TVA pentru X3 xDrive20d

Noul BMW X3 este pregatit pentru debutul in Romania pe 11 noiembrie. Pretul de inceput este de 40 200 Euro fara TVA pentru versiunea BMW X3 xDrive20d, 4 clindri diesel 140 kW/ 190 CP. La lansare sunt oferite doua motorizari pe motorina, xDrive20d si xDrive30d, si una pe benzina, M40i. Gama va fi completata pana la sfarsitul acestui an de alte doua versiuni pe benzina de 4 clindri, xDrive20i si xDrive30i.

Deloitte: 95% dintre reprezentantii multinationalelor din Romania cred ca vor fi mai expusi controalelor fiscale

Reprezentantii companiilor multinationale prezente in Romania 95%) considera ca vor fi mai expusi controalelor fiscale in viitor ca urmare a modificarilor aduse de baza impozabila si a mutarii artificiale a profiturilor in alt stat Base Erosion and Profit Shifting - BEPS), reiese dintr-un sondaj online realizat de Deloitte Romania, citat de Agerpres. Potrivit cercetarii, jumatate dintre reprezentantii mediului de afaceri din Romania 50%) considera ca vor avea obligatii de raportare suplimentare, 17% se asteapta la o crestere a impozitului pe profit datorat, iar 13% anticipeaza o dubla impozitare a unor venituri.

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media.

Un nou incident revoltator intr-o scoala din Romania: O parte din tavanul unei clase s-a prabusit peste o profesoara, in timpul cursurilor (FOTO)

Un nou incident intr-o scoala din Romania. O parte din tavanul unei clase de la Scoala Gimnaziala Octavian Goga, din Deva, s-a prabusit in timpul cursurilor, o profesoara a fost.

Un nou incident revoltator intr-o scoala din Romania: S-a prabusit tavanul in timpul cursurilor (FOTO)

Un nou incident intr-o scoala din Romania. O parte din tavanul unei clase de la Scoala Gimnaziala Octavian Goga, din Deva, s-a prabusit in timpul cursurilor, o profesoara a fost.

Peste 340.000 de firme din Romania, afectate de noile reguli de prelucrare a datelor personale

Afacerile a peste 340. 000 de firme din Romania, reprezentand aproape jumatate din numarul total al persoanelor juridice inregistrate, vor fi influentate semnificativ de noile reglementari europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal, arata rezultatele unui studiu de specialitate, citat de Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2414 seconds )