Libnet.ro
UNICEF

05:15

Premierul britanic Boris Johnson: Ori scoateti plasa de siguranta din intelegere, ori parasim UE fara acord Plasa de siguranta previne controalele de la frontiera dintre Regatul Unit si Irlanda

B1 B1,
Premierul britanic Boris Johnson: Ori scoateti plasa de siguranta din intelegere, ori parasim UE fara acord Plasa de siguranta previne controalele de la frontiera dintre Regatul Unit si Irlanda

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat, sambata, Uniunea Europeana, afirmand ca daca plasa de siguranta cu Irlanda, pe care el o considera nedemocratica, nu dispare din intelegere, Marea. continuă pe B1

Noul premier britanic Boris Johnson anunta ca vor fi angajati 20.000 de politisti

Noul premier britanic Boris Johnson a anuntat joi ca in urmatoarele saptamani va incepe angajarea a inca 20. 000 de politisti in Regatul Unit, transmite Reuters. Institutul pentru Studii Fiscale.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, mesaj dur pentru noul premier britanic, Boris Johnson: Nu renegociem nimic!

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a transmis din nou joi premierului britanic Boris Johnson ca acordul de iesire incheiat cu Londra este singurul posibil pentru Uniunea Europeana, a spus.

Boris Johnson transmite Uniunii Europene sa renunte la solutia de rezerva privind Irlanda de Nord sau va urma un Brexit fara acord

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat Uniunea Europeana, sambata, ca trebuie sa renunte la solutia de rezerva privind Irlanda de Nord din acordul Brexitului. in caz contrar, Marea Britanie va iesi din UE fara un acord, a precizat Johnson, conform Reuters.

Boris Johnson si Donald Trump au discutat despre comert, Brexit si Iran

Premierul britanic Boris Johnson si presedintele american Donald Trump au convenit sa inceapa discutiile imediat ce Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana, a declarat un reprezentant al Downing Street vineri, citat de Reuters.

Brexit: Ce scenarii sunt posibile, dupa ce UE a respins cererile lui Boris Johnson

Dupa ce negociatorul Uniunii Europene a respins cererea noului premier britanic Boris Johnson de elaborare a unui nou acord pentru Brexit, fara controversata dispozitie legata de plasa de siguranta, trei scenarii sunt avute in vedere. Iata-le mai jos, asa cum au fost creionate de agentia internationala de presa AFP.

Prima veste proasta pentru noul premier britanic. Ce i-a spus Jean-Claude Juncker lui Boris Johnson, intr-o convorbire telefonica

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene pe final de mandat, i-a transmis premierului britanic Boris Johnson ca acordul de divort covenit deja de UE si Londra este singurul posibil pentru blocul.

Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului: Ministrul Afacerilor si ministrul Comertului International au fost concediati

Noul premier britanic Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului britanic. Ministrul Afacerilor Greg Clark si ministrul Comertului International Liam Fox au fost concediati in timp ce ministrul Transporturilor Chris Grayling, cel al Administratiei Locale James Brokenshire si ministrul Educatiei Damian Hinds au demisionat, informeaza The Guardian.

Irlanda considera ca afirmatiile lui Boris Johnson despre Brexit nu sunt din lumea reala

Sugestiile noului premier britanic Boris Johnson ca Acordul Brexit ar putea fi renegociat cu Uniunea Europeana in urmatoarele luni nu sunt din lumea reala, a afirmat miercuri seara Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, potrivit Mediafax. Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson.

UE respinge conditiile Brexitului puse de Boris Johnson

Uniunea Europeana UE) a respins cererea noului premier britanic Boris Johnson de a negocia un nou acord in vederea iesirii Regatului Unit si, fara sa inchida usa discutiilor, se pregateste de un divort fara acord no deal), relateaza AFP.

Emmanuel Macron l-a invitat pe Boris Johnson in Franta

Presedintele francez Emmanuel Macron a discutat la telefon cu noul premier britanic Boris Johnson, pe care l-a invitat sa efectueze o vizita in Franta in saptamanile imediat urmatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )