Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premierul canadian a discutat cu Donald Trump despre relatiile comerciale SUA-Canada

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul canadian a discutat cu Donald Trump despre relatiile comerciale SUA-Canada

Premierul canadian Justin Trudeau a discutat sambata cu noul presedinte american Donald Trump despre relatiile comerciale dintre cele doua tari si l-a felicitat pentru investirea in functie, a anuntat Guvernul de la Otawa, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump despre participantii la manifestatiile impotriva sa: Au fost alegeri, de ce nu au votat?

Presedintele SUA, Donald Trump, a reactionat duminica pe Twitter dupa manifestatiile masive impotriva sa desfasurate in ziua precedenta, el intrebandu-se de ce participantii la aceste proteste nu au mers la vot pe 8 noiembrie, adoptand insa un ton mai conciliant intr-o alta postare o ora mai tarziu, relateaza Agerpres citand presa internationala.

Igor Dodon l-a felicitat pe Donald Trump cu ocazia investirii in functie:Sunt sigur ca in relatiile noastre bilaterale va incepe o noua dinamica pozitiva

Presedintele Igor Dodon l-a felicitat pe omologul sau american, Donald Trump, cu ocazia investirii in functie. Seful statului spera la o aprofundare a relatiilor moldo-americane.

FOTO Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au participat la o cina alaturi de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, anunta liderul PSD intr-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, se afla in State Unite pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului presedintelui Donald Trump.

Theresa May, PRIMUL LIDER european care va merge in vizita la Donald Trump

Premierul Marii Britanii va fi primul lider din Europa care se va intalni cu presedintele Donald Trump de cand acesta a preluat conducerea Americii, potrivit Sky News. intalnirea dintre.

Theresa May va merge saptamana viitoare la Washington, pentru a se intalni cu Donald Trump

Premierul britanic Theresa May urmeaza sa se intalneasca saptamana viitoare, la Casa Alba, cu Donald Trump, relateaza Sky News, precizand ca vizita ar putea avea loc joi.

Liviu Dragnea, la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca a participat, aseara, impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, la o cina in format restrans alaturi de noul presedintele al SUA, Donald Trump, in cadrul careia i-a transmis liderului de la Casa Alba dorinta de a duce parteneriatul strategic dintre Romania si SUA la un alt nivel.

EXCLUSIV Barbara Kellerman, guru in leadership public: Vor fi patru ani dificili, o batalie intre Donald Trump si institutiile din America

Profesor de leadership public la Scoala de Guvernare John F. Kennedy din cadrul Universitatii Harvard, Barbara Kellerman 77 de ani) este o personalitate de top mondial in leadership public, fiind considerata o personalitate de marca in domeniu. intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Adevarul, Barbara Kellerman vorbeste despre presedintia lui Barack Obama, Donald Trump si despre relatia Putin-Trump.

Donald TRUMP, primul DISCURS in calitate de presedinte al SUA: Data de 20 ianuarie 2017 va fi amintita ca ziua in care cetatenii au devenit din nou conducatorii acestei natiuni (VIDEO)

In primul sau discurs in caliatate de presedinte al SUA, Donald Trump a promis americanilor trasferul de puterein mainile oamenilor si a vorbit despre principalele directii ale activitatii.

Beijingul a cenzurat ceremonia de investire a lui Donald Trump. Fara descrieri in direct si fara imagini live

Cenzorii din Beijing au ordonat mass-media sa modereze relatarile despre inaugurarea presedintiei lui Donald Trump, partidul comunist cantarind raspunsul pentru noua administratie, care ameninta sa incalce toate regulile relatiilor SUA-China de pana acum.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2021 seconds )