Libnet.ro
UNICEF

16:15

Theresa May va merge saptamana viitoare la Washington, pentru a se intalni cu Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Theresa May va merge saptamana viitoare la Washington, pentru a se intalni cu Donald Trump

Premierul britanic Theresa May urmeaza sa se intalneasca saptamana viitoare, la Casa Alba, cu Donald Trump, relateaza Sky News, precizand ca vizita ar putea avea loc joi. continuă pe Adevărul

Premierul Theresa May minimalizeaza efectele deprecierii lirei sterline

Premierul Theresa May, prezenta la Forumul Economic Mondial de la Davos Elvetia), a minimalizat recenta depreciere a lirei sterline, declarand ca de la votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana economia inregistreaza o crestere solida, transmit Bloomberg, Reuters si BBC.

Premierul Marii Britanii, Theresa May: Dupa Brexit, Marea Britanie trebuie sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber

Marea Britanie se afla intr-un plic proces de schimbare post-Brexit, a declarat premierul Theresa May. Statul insular trebuie sa-si contureze noul rol pe scena internationala si sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber.

Theresa May: Parasim UE, nu Europa! Premierul britanic anunta un Brexit dur, o ruptura neta de Uniune

Intr-un discurs considerat istoric, premierul britanic Theresa May a anuntat ieri modalitatile precise de iesire a Marii Britanii din UE, un adevarat Big-Bang european. Deciziile sale ar putea bulversa tot continentul si destabiliza, temporar, pietele financiare.

Mesajul lui Jean-Claude Juncker pentru Theresa May: Negocierile vor fi foarte, foarte dificile

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a promis ca va face tot posibilul pentru a ajunge la un acord echilibrat cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )