Libnet.ro
UNICEF

15:30

Premierul Dacian Ciolos a vizitat o gradinita din Potlogi, cu doar 14 copii inscrisi

Adevărul Adevărul,
Premierul Dacian Ciolos a vizitat o gradinita din Potlogi, cu doar 14 copii inscrisi

Premierul Dacian Ciolos a vizitat, marti, gradinita din satul Podu Cristinii, din comuna damboviteana Potlogi, unitate de invatamant cu 14 copii inscrisi. 11 dintre acestia sunt eligibili pentru a beneficia de tichete sociale prin programul Fiecare Copil in Gradinita FCG). continuă pe Adevărul

Premierul Dacian Ciolos, in vizita la o gradinita unde copiii beneficiaza de tichete sociale

Premierul Dacian Ciolos, insotit ministrul muncii, Ana Costea, si de ministrul educatiei, Adrian Curaj, au vizitat, marti, o gradinita din judetul Dambovita, unde mai multi copii beneficiaza de tichete sociale prin programul Fiecare Copil in Gradinita FCG), initiat in 2010 de Asociatia OvidiuRo, in parteneriat cu Ministerul Educatiei.

FOTO: premierul Ciolos, in mijlocul copiilor de la gradinita din Potlogi

La gradinita din Podu Cristinii, comuna Potlogi am intalnit astazi copii veseli. Copiii sunt foarte increzatori in ceea ce priveste viitorul si mi-au dat si mie energie cat pentru tot anul - scrie pe pagina sa de Facebook premierul Dacian Ciolos, care a postat si cateva poze de la acest prim eveniment din 2016 la care a participat.

Imagini inedite. Dacian Ciolos, in vizita la o gradinita din Dambovita

Premierul Dacian Ciolos a vizitat, marti, gradinita din Podu Cristinii, comuna Potlogi, judetul Dambovita, unitate de invatamant cu 14 copii inscrisi. 11 dintre acestia sunt eligibili pentru a beneficia de.

Imagini inedite. Dacian Ciolos a pozat in mijlocul unor copii de gradinita din Dambovita

Premierul Dacian Ciolos a vizitat, marti, gradinita din Podu Cristinii, comuna Potlogi, judetul Dambovita, unitate de invatamant cu 14 copii inscrisi. 11 dintre acestia sunt eligibili pentru a beneficia de.

Doi noi secretari de stat, numiti de Dacian Ciolos la Justitie si Economie

Premierul Dacian Ciolos i-a numit pe Adrian Baboi-Stroe si pe Anca Magdalena Chiser in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, respectiv Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, aceasta din urma figurand in 2004 pe listele PSD pentru un loc de deputat, transmite Mediafax.

Luna deplasarilor externe pentru premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos incepe in forta anul 2016. Si-a programat mai multe intrevederi cu lideri importanti europeni. Practic, premierul preia fraiele politicii externe la nivel european, primind unda verde de.

Ciolos, in vizita la o gradinita. Peste 100.000 de copii vor beneficia de tichete sociale

Premierul Dacian Ciolos a vizitat gradinita din Podu Cristinii, comuna Potlogi, judetul Dambovita, unitate de invatamant cu 14 copii inscrisi. 11 dintre acestia sunt eligibili pentru a beneficia de tichete sociale prin programul Fiecare Copil in Gradinita FCG).

Dacian Ciolos, premierul strazii si prietenul politicienilor

Dacian Ciolos, tehnocratul, premierul strazii este marul putred al presedintelui Iohannis. Putred? Pentru ca in scurt timp a reusit sa legitimeze mazga partidelor politice si sa revina la guvernarea cu frana trasa de tip Troika.

Locuintele din Drumul Taberei si Militari, incalzite la parametrii normali de maine

ACTUALIZARE 21:18 Locuintele din Drumul Taberei si Militari care, din Ajunul Anului Nou, n-au mai primit caldura si apa calda la parametrii normali, din cauza unei avarii, vor primi de maine agent termic la valorile obisnuite, au declarat reprezentantii Primariei Municipiului Bucuresti PMB), potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 16:54 ELCEN suplimenteaza cu 140 Gcal/h alimentarea RADET pentru asigurarea cu agent termic a unor zone * Ovidiu Raetchi PNL): Premierul Dacian Ciolos trebuie sa gaseasca urgent o solutie de a reforma ELCEN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )