Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dacian Ciolos, premierul strazii si prietenul politicienilor

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos, premierul strazii si prietenul politicienilor

Dacian Ciolos, tehnocratul, premierul strazii este marul putred al presedintelui Iohannis. Putred? Pentru ca in scurt timp a reusit sa legitimeze mazga partidelor politice si sa revina la guvernarea cu frana trasa de tip Troika. continuă pe Adevărul

Mesajul de Anul Nou al premierului Dacian Ciolos: Un 2016 bun si frumos! Ipostaze de familie cu membrii guvernului

Premierul Dacian Ciolos a transmis joi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, La multi ani romanilor si un 2016 bun si frumos. Premierul a postat totodata mai multe imagini cu membri cabinetului sau pe care le-a calificat ca fiind ipostaze mai de familie.

Dacian Ciolos, mesaj pe Facebook: Un 2016 bun si frumos!

Premierul Dacian Ciolos a transmis joi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, La multi ani romanilor si un 2016 bun si frumos. Postarea premierului vine alaturi de cateva fotografii in care.

FOTO. Dacian Ciolos le ureaza romanilor La Multi Ani! cu fotografii cu ministrii sai

Premierul Dacian Ciolos le-a urat romanilor La multi ani, pe Facebook, publicand fotografii alb-negru cu ministrii cabinetului sau.

Dacian Ciolos anunta, cu cateva ore inainte de Anul Nou, cu cine vrea sa faca pace in 2016

Premierul Dacian Ciolos afirma, intr-un mesaj postat joi pe Facebook, ca isi propune sa organizeze o discutie cu oamenii din sport, la inceputul lui 2016, pentru a ajunge la un numitor comun dupa disputele.

Dacian Ciolos, pranz de lucru cu Angela Merkel pe 7 ianuarie 2016

Premierul Dacian Ciolos va avea pe data de 7 ianuarie o intalnire cu cancelarul german Angela Merkel, cu scopul de a intari relatiile bilaterale si de a clarifica obiectivele comune pe agenda europeana, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al.

Luna deplasarilor externe pentru premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos incepe in forta anul 2016. Si-a programat mai multe intrevederi cu lideri importanti europeni. Practic, premierul preia fraiele politicii externe la nivel european, primind unda verde de.

Premierului Dacian Ciolos le-a transmis pe Facebook romanilor La Multi Ani

Prim-ministrul Ciolos a transmis, joi, prin intermediul paginii sale de Facebook, felicitari cu ocazia noului an. El a preferat sa lase imaginile sa vorbeasca, aratand ca si-a dorit ipostaze mai de familie si optand pentru un mesaj scurt.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )