Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Premierul Dancila a participat, in Polonia, la Marsul International al Vietii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Dancila a participat, in Polonia, la Marsul International al Vietii

Premierul Viorica Dancila a participat, astazi, in Polonia, la Marsul International al Vietii, care presupune parcurgerea, pe jos, a distantei de la Auschwitz la Birkenau. Evenimentul a fost dedicat memoriei evreilor din Balcani si Europa de Est, victime ale Holocaustului. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Dancila a participat la Marsul International al Vietii: a mers pe jos intre lagarele Auschwitz si Birkenau

Premierul Viorica Dancila a participat, joi, in Polonia, la Marsul International al Vietii, care presupune parcurgerea, pe jos, a distantei de la Auschwitz la Birkenau. Evenimentul a fost dedicat memoriei evreilor din Balcani si Europa de Est, victime ale Holocaustului.

Viorica Dancila participa la Marsul International al Vietii de la Auschwitz

Premierul Viorica Dancila participa, joi, la Marsul International al Vietii, eveniment educational anual care presupune parcurgerea pe jos a distantei de la Auschwitz la Birkenau, se arata intr-un comunicat de.

Viorica Dancila, dupa participarea la Marsul International al Vietii, de la Auschwitz: Un angajament ferm privind combaterea antisemitismului este cel mai potrivit omagiu pentru victimele urii(FOTO)

Premierul Viorica Dancila a participat joi a Marsul International al Vietii, eveniment care a presuspus parcurgerea pe jos a distantei de la Auschwitz la Birkenau. intr-un mesaj publicat ulterior pe contul.

Viorica Dancila, prezenta la Marsul Vietii de la Auschwitz. Este un eveniment tulburator. Am ales sa particip pentru a arata solidaritate

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a participat la Marsul Vietii de la Auschwitzpentru a arata solidaritate, pentru a trage un semnal de alarma tuturor celor care inca mai cred in.

Premierul Dancila, la reuniunea sefilor de Guvern din Europa Centrala si de Est care au aderat la UE dupa 2004: E nevoie de tratament egal

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a participat astazi, la Varsovia, la reuniunea sefilor de Guvern ai statelor din Europa Centrala si de Est care au aderat la Uniunea Europeana dupa 2004. La.

Premierul Dancila, mesaj de felicitare pentru omologul sau spaniol, Pedro Sanchez

Prim-ministrul Viorica Dancila l-a felicitat pe omologul spaniol Pedro Sanchez pentru succesul obtinut de catre partidul sau, Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol PSOE), in urma alegerilor parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )