Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Dancila, reactie pe cazul care a socat Romania: Am cerut sa se acorde consiliere psihologica minorului As ruga sa nu facem o miza politica din sentimentele unui copil (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Dancila, reactie pe cazul care a socat Romania: Am cerut sa se acorde consiliere psihologica minorului As ruga sa nu facem o miza politica din sentimentele unui copil (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a intervenit, vineri seara, pe cazul care a socat Romania cand un copil de doar 9 ani a fost tarat pe jos de o procuroare dupa o interventie a forta a autoritatilor pentru a lua de. continuă pe B1

Premierul Dancila, despre cazul fetitei abuzate de autoritati: As ruga sa nu se faca o miza politica din sentimentele unui copil

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie in cazulfetitei de noua ani luate cu forta de mascati din casa familiei care a crescut-o, pentru a fi data spre adoptie in SUA. Luni am.

Carmen Dan, reactie dupa cazul care a socat Romania: Cred ca este evident pentru toata lumea care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor! (FOTO, VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie cazul socant de la Baia de Arama unde un copil a fost luat cu forta de autoritati de la familia asistentului maternal care l-a crescut pentru a fi dat spre.

Eugen Tomac, dupa cazul care a socat Romania: O sa le cer colegilor mei din PMP sa initieze, in Parlament, o comisie de ancheta cu privire la evenimentele de astazi

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a reactionat vineri seara dupa cazul care a socat Romania cand autoritatile au interventie in forta si au ridicat o fetita speriata din locuinta asistentului maternat are.

Cazul care a ingrozit Romania! Momentul socant in care procuroarea Maria Piturca TARASTE fetita pe asfalt pentru a o obliga sa intre in masina (VIDEO)

Cazul fetitei luate cu forta de la familia care o crestea de la noua luni a ingrozit Romania. Procuroarea de caz, Maria Piturca, a descins, vineri, la familia Saramat si a tarat-o pe Sorina, copila de 9.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Nu trebuie sa se joace nimeni cu sentimentele copilului

Viorica Dancila a avut o prima reactie in cazul fetitei din Baia de Arama, judetul Mehedinti, care ar fi fost bruscata de catre procurorul de caz. Premierul spune ca luni va avea un raport complet pe masa.

Europarlamentarul Marinescu, dupa ce premierul Dancila a anuntat ca nu mai sunt bani pentru spitale regionale. E inadmisibil ce au facut aceste doamne

Europarlamentarul craiovean Marian Jean Marinescu a reactionat dur dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca nu au mai ramas bani suficienti pentru construirea spitalelor regionale.

Premierul Dancila catre Opozitie: Chiar va doriti sa veniti la guvernare? Eu stiu ca nu

Premierul Viorica Dancila a facut o declaratie ironica la adresa politicienilor din Opozitie, marti,.

A cunoscut un barbat pe internet care i-a cerut ceva neobisnuit. Nu a stat pe ganduri si a acceptat. A urmat ceva de-a dreptul socant

A cunoscut un barbat pe internet, iar in scurt timp acesta i-a cerut ceva de-a dreptul ciudat. Si mai straniu este ca tanara de 18 ani a acceptat fara sa stea prea mult pe ganduri. Mai precis,.

Premierul palestinian: Multumim Romaniei, care a decis sa nu mute Ambasada din Israel la Ierusalim

Premierul palestinian Mohammad Shtayyeh a declarat miercuri, intr-un briefing pentru jurnalistii romani, ca multumeste Romaniei pentru decizia de a nu muta Ambasada din Israel la Ierusalim si ca face apel la liderii de la Bucuresti sa lase acest subiect in urma, relateaza Agerpres.

Va MURI in ACEST AN! Carmen Harra A PREVAZUT TRAGEDIA! PROFETIA care SOCHEAZA Romania

Clarvazatoarea Carmen Harra a venit cu o serie de predictii pentru anul 2019. DRAMA TOTALA iN SHOWBIZ! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! TRUPUL A CEDAT! VESTI TRISTE DIN iNCHISOARE Celebra prezicatoare, care.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )