Libnet.ro
UNICEF

05:30

Carmen Dan, reactie dupa cazul care a socat Romania: Cred ca este evident pentru toata lumea care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor! (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan, reactie dupa cazul care a socat Romania: Cred ca este evident pentru toata lumea care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor! (FOTO, VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie cazul socant de la Baia de Arama unde un copil a fost luat cu forta de autoritati de la familia asistentului maternal care l-a crescut pentru a fi dat spre. continuă pe B1

Eugen Tomac, dupa cazul care a socat Romania: O sa le cer colegilor mei din PMP sa initieze, in Parlament, o comisie de ancheta cu privire la evenimentele de astazi

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a reactionat vineri seara dupa cazul care a socat Romania cand autoritatile au interventie in forta si au ridicat o fetita speriata din locuinta asistentului maternat are.

Premierul Dancila, reactie pe cazul care a socat Romania: Am cerut sa se acorde consiliere psihologica minorului As ruga sa nu facem o miza politica din sentimentele unui copil (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a intervenit, vineri seara, pe cazul care a socat Romania cand un copil de doar 9 ani a fost tarat pe jos de o procuroare dupa o interventie a forta a autoritatilor pentru a lua de.

Reactia lui Carmen Dan in cazul fetitei care ar fi fost bruscata de procuror: Cred ca este evident pentru toata lumea care a fost rolul Politiei acolo

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reactionat pe Facebook la cazul intens mediatizat al copilei de 8 ani care a fost luata cu mascatii de la familia care a crescut-o de mica pentru a fi data familiei din SUA care a adoptat-o. Demnitarul crede ca este evident pentru toata lumea care a fost rolul Politiei in actiunea de la Baia de Arama.

Carmen Dan, in cazul fetitei luate cu mascatii: Cred ca este evident care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a scris, vineri, pe Facebook ca, in cazul fetitei din judetul Mehedinti, nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor si ca este evident care este rolul acestora in momentul in care a fost luata pentru a fi data spre adoptie.

Viorica Dancila si Carmen Dan au ramas fara acoperis deasupra capului! Blocul din Videle in care locuiesc cele doua, avariat de furtuna (VIDEO)

Blocul in care locuiesc premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne, Carmen Dan, in Videle, a fost afectat de o furtuna puternica.

Mirel Radoi, prima reactie dupa victoria de rasunet cu Anglia

Romania este echipa Campionatului European de tineret, cu doua victorii la rand si opt goluri marcate. Calificare in semifinale e aproape si Mirel Radoi este omul care conduce corabia tricolora la turneul final.

Va MURI in ACEST AN! Carmen Harra A PREVAZUT TRAGEDIA! PROFETIA care SOCHEAZA Romania

Clarvazatoarea Carmen Harra a venit cu o serie de predictii pentru anul 2019. DRAMA TOTALA iN SHOWBIZ! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! TRUPUL A CEDAT! VESTI TRISTE DIN iNCHISOARE Celebra prezicatoare, care.

Cazul care a ingrozit Romania! Momentul socant in care procuroarea Maria Piturca TARASTE fetita pe asfalt pentru a o obliga sa intre in masina (VIDEO)

Cazul fetitei luate cu forta de la familia care o crestea de la noua luni a ingrozit Romania. Procuroarea de caz, Maria Piturca, a descins, vineri, la familia Saramat si a tarat-o pe Sorina, copila de 9.

Rares Bogdan intervine in cazul HALUCINANT al fetitei de 8 ani ridicata cu forta de politisti pentru a fi trimisa la o familie adoptiva din SUA: Carmen Dan, aceia sunt subalternii dvs? Cer explicatii MAI

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan cere explicatii Ministerului de Interne in cazul incredibil petrecut la Baia deArama, acolo unde mascatii insotiti de procurorarea Maria Piturca au descins pentru a lua.

Revolta la Baia de Arama dupa cazul care a socat Romania: Sute de oameni au iesit in fata de unde un copil a fost luat de autoritati de la asistentul maternal care o crestea (VIDEO)

Felul socant in care autoritatile au intervenit si au ridicat un minor de la locuinta unde a stat aproape 9 ani cu un asistent maternal pentru a fi dat spre adoptie unei familii din Statele Unite a provocat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )