Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul francez RECUNOASTE ca exista BRESE in sistemul francez de securitate

Antena3 Antena3,
Premierul francez RECUNOASTE ca exista BRESE in sistemul francez de securitate

Premierul francez Manuel Valls a recunoscut vineri seara ca un bilant de 17 morti in trei zile arata ca exista brese in dispozitivul de identificare a persoanelor susceptibile de comiterea unor atentate,. continuă pe Antena3

Premierul francez recunoaste existenta unei brese de securitate

Premierul francez Manuel Valls a recunoscut, vineri seara, ca un bilant de 17 morti in trei zile arata ca exista brese in dispozitivul de identificare a persoanelor susceptibile de comiterea unor atentate, relateaza AFP.

Atentat terorist in Franta. Premierul recunoaste existenta unei brese de securitate

Premierul francez Manuel Valls a recunoscut, vineri, ca bilantul de 17 morti, inrregistrat in cele trei zile, demonstreaza ca exista brese de securitate in dispozitivul de identificare a persoanelor suspectate de comiterea unor atentate, informeaza AFP.

Premierul francez Manuel Valls a recunoscut existenta unei brese de securitate

Premierul francez Manuel Valls a recunoscut vineri seara ca un bilant de 17 morti in trei zile arata ca exista brese in dispozitivul de identificare a persoanelor susceptibile de comiterea unor atentate, .

Premierul francez:Trebuie ca dreptul de a ironiza orice si pe oricine sa continue sa existe. Teama de islamul radical e prezenta demult in lume si in Franta.

Premierul francez Manuel Valls a declarat joi dimineata intr-un interviu pentru RTL, citat de Le Monde, ca teama de islamul radical este prezenta demult in toata lumea si in Franta. Trebuie ca toate autoritatile islamice sa condamne aceste acte.

Premierul francez anunta mai multe arestari in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo jesuischarlie

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat joi mai multe arestari in ancheta privind atacul sangeros impotriva saptamanalului Charlie Hebdo, scrie AFP. Au fost mai multe retineri in aceasta noapte, sunt are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )