Libnet.ro
UNICEF

01:06

Premierul Grindeanu, despre evaluarea lui Lazar si Kovesi: Am mare incredere in domnul ministru Toader

B1 B1,
Premierul Grindeanu, despre evaluarea lui Lazar si Kovesi: Am mare incredere in domnul ministru Toader

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit vineri intr-o conferinta de presa de la Tulcea despre evaluarea facuta de ministrul Justitiei in privinta activitatii procurorului general Augustin Lazar si a. continuă pe B1

Premierul Grindeanu despre evaluarea lui Lazar si Kovesi: Am mare incredere in domnul ministru Toader

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit vineri intr-o conferinta de presa de la Tulcea despre evaluarea facuta de ministrul Justitiei in privinta activitatii procurorului general Augustin Lazar si a.

Sorin Grindeanu, despre evaluarea activitatii lui Lazar si Kovesi, efectuata de ministrul Justitiei: Am mare incredere in Tudorel Toader. Astept si pachetul de legi

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Tulcea, ca asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa publice concluziile evaluarii activitatii procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cat si a procurorului general, Augustin Lazar. Totodata, seful Executivului a afirmat ca asteapta pachetul de legi in domeniul Justitiei.

Cunoscandu-i foarte bine istoria ar fi o DEZAMAGIRE. Sorin Grindeanu, despre Victor Ponta. Premierul povesteste despre cum s-au cunoscut cei doi

Sorin Grindeanu a vorbit despre fostul premier Victor Ponta, spunand ca nu crede ca va pleca din PSD, povestind si despre momentul in care s-au cunoscut. Nu-l vad pe Victor Ponta plecand.

Premierul Grindeanu a discutat cu ambasadorul Romaniei in Marea Britanie despre starea romanilor raniti in atacul de la Londra

Potrivit unei postari pe pagina de Facebook a Guvernului Romaniei, premierul tine permanent legatura cu ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, pentru a afla starea romanilor ranitor in atentatul de la Londra.

Sorin Grindeanu, despre Regele Mihai: Au fost speculatii ca NU E ASA INTELIGENT! Duplicitatea premierului: Marti a laudat Casa Regala, dar in tinerete critica dur monarhia (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a participat marti la un eveniment organizat de Casa Regala a Romaniei la Palatul Elisabeta cu ocazia implinirii a 20 de ani de la prima vizita externa a Familiei Regale.

Premierul Grindeanu: Sunt in lucru vizite in Austria, Italia si SUA. Este extrem de important parteneriatul cu SUA

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu a anuntatm intr-un interviu pentru DC News, ca la nivelul Guvernului se lucreaza pentru pregatirea unor vizite in Austria, Italia si Statele Unite ale Americii.

Premierul Grideanu, despre romanca ranita in atentatul terorist de la Londra: Se afla sub stricta operatie. Pericolul nu a trecut

Premierul Sorin Grideanu a declarat, joi dimineata, ca pericolul nu a trecut, in cazul romancei care a fost ranite in atentatul terorist care a avut loc, miercuri seara, pe Podul Westminster din Londra.

Premierul Grideanu, despre romanca ranita in atentatul terorist de la Londra: Se afla sub stricta supraveghere. Pericolul nu a trecut

Premierul Sorin Grideanu a declarat, joi dimineata, ca pericolul nu a trecut, in cazul romancei care a fost ranite in atentatul terorist care a avut loc, miercuri seara, pe Podul Westminster din Londra.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )