Libnet.ro
UNICEF

08:46

Premierul Ponta afirma ca banii din fondurile europene presuspendate pot fi folositi in alte programe

Hotnews Hotnews,
Premierul Ponta afirma ca banii din fondurile europene presuspendate pot fi folositi in alte programe

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca stie ce are de facut pentru ca fondurile pentru care s-a anuntat presuspendarea de catre Comisia Europeana sa nu ajunga inapoi in bugetul Uniunii Europene ci sa fie realocati in anvelopa Romaniei, pentru programe care au avut succes. continuă pe Hotnews

Victor Ponta despre fondurile europene presuspendate: Daca Romania recunoaste ca a gresit si plateste corectiile financiare, Comisia Europeana poate debloca programele

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, in legatura cu fondurile europene pentru care s-a anuntat presuspendarea de catre Comisia Europeana, ca daca Guvernul roman va admite neregulile din programele derulate in perioada 2009-2011 si va plati corectii financiare, care sunt de la 5% pana la 25%, atunci Comisia Europeana ar putea lua decizia de a debloca programele respective. Potrivit premierului, in cazul POSDRU corectia financiara solicitata este in jur de 175 de milioane de euro, iar daca va fi acceptata, programul ar putea fi deblocat chiar de la 15 decembrie.

Care sunt neregulile cu fondurile europene ale POR.

Directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala de Nord-Vest ADRNV), Claudiu Cosier, a facut primele declaratii dupa ce meembrii Comisiei Europene au decis sa inceapa procedura de presuspendare a platii fondurilor europene care finanteaza programul operational sectorial pentru cresterea competitivitatii societatilor comerciale si programul operational regional. Claudiu Cosier considera ca cele mai multe dintre neregulile semnalate de oficialii europeni sunt, de fapt, diferente de interpretare a .

Rectificarea bugetara - discutata la Guvern de premierul Ponta si mai multi ministri

Rectificarea bugetara este discutata la Guvern de catre premierul Victor Ponta si mai multi ministri si lideri USL. Daniel Chitoiu, Ovidiu Silaghi si Mircea Dusa se afla de asemenea la Guvern alaturi de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )