Libnet.ro
UNICEF

17:16

Premierul Ponta isi reia activitatea in 28 de zile. Primul ministru ii va cere presedintelui Iohannis ca Gabriel Oprea ii preia atributiile

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta isi reia activitatea in 28 de zile. Primul ministru ii va cere presedintelui Iohannis ca Gabriel Oprea ii preia atributiile

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat. continuă pe Antena3

Victor Ponta isi reia activitatea in 28 de zile. Premierul ii va cere presedintelui Iohannis ca Gabriel Oprea sa ii preia atributiile

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat.

Ponta anunta ca isi reia activitatea in 28 de zile, Gabriel Oprea ii preia atributiile

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din spitalul din Istanbul, unde a fost operat la genunchi in urma unei accidentari la un meci de baschet, urmand sa anunte daca va reveni in tara sau va ramane in Turcia pentru consultatii periodice .

Ponta anunta ca va fi externat si ca Oprea va fi premier pana isi reia activitatea

ACTUALIZARE 14:07 Premierul Ponta a anuntat, pe Facebook, ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca ii va cere presedintelui Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Oprea atributiile de prim-ministru in acest interval.

Oprea preia atributiile lui Ponta, care va relua activitatea in 28 de zile

Premierul Ponta a anuntat ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca ii va cere presedintelui Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Oprea.

Catalin Predoiu: Victor Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa demisioneze din functie si il acuza pe acesta ca isi bate joc de functia de premier. Fugarul de justitie Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania. DNA si FMI il cauta prin Bucuresti pentru fapte grave si el se ascunde las, in spatele halatelor albe din Turcia. Guvernul e paralizat, Administratia e paralizata si credibilitatea Romaniei de tara atractiva pentru investitii e facuta praf. Ponta, da-ti demisia, nu ai niciun drept sa-ti bati joc de tara!.

Victor Ponta: in maximum 28 zile imi pot relua activitatea normala. Voi solicita presedintelui Iohannis sa il desemneze pe Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim-ministru (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi, informeaza B1 TV. Totusi, Ponta va trebui sa mearga zilnic la clinica din Turcia, pentru control. Perioada de .

Premierul Ponta si-a modificat drastic declaratia de avere fata de anul trecut

Premierul Victor Ponta si-a modificat drastic declaratia de avere fata de anul trecut. in aceeasi zi din anul 2015, Ponta a reusit sa vanda doua apartamente a cate 65 de metri patrati, pe care a.

Premierul Ponta, despre Strategia de aparare transmisa de presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3 ca stie obiectiile lui Tariceanu pe tema Strategiei de aparare transmisa de presedintele Iohannis, dar ca el i-a consultat pe.

Premierul Ponta sustine ca ideea ca plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca ipoteza potivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o.

Premierul Ponta sustine ca ideea ca a plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca ipoteza potivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )