Libnet.ro
UNICEF

22:00

Premierul Ponta sustine ca ideea ca plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta sustine ca ideea ca plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca ipoteza potivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o. continuă pe Antena3

Premierul Ponta sustine ca ideea ca a plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca ipoteza potivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o.

Ce spune Ponta despre ipoteza ca a plecat in Turcia pentru a scapa de DNA

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca ipoteza ca a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie este o imbecilitate sustinuta de basisti.

Premierul Ponta se AUTOSUSPENDA din functie pentru o luna si il vrea interimar pe Gabriel Oprea

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat d.

Victor Ponta la Antena 3, despre ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA: O imbecilitate sustinuta de basisti. Nu sunt autosuspendat. / Nu exista in acest moment o alta varianta de Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu este autosuspendat din functie si ca ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA este o imbecilitate sustinuta de basisti. Eu pot sa plec oricand. Avem alegeri acum? Nu avem. Tipetele astea. sa plece Ponta. O intrebi pe madame Gorghiu: Bun, pleaca Ponta, ce facem? Pai noi nu stim ce facem, noi nu stim sa guvernam, noi stim sa urlam. O tara se conduce cu seriozitate, nu cu poale in cap. Nu exista in acest moment o alta varianta la acest Guvern, afirma Victor Ponta.

Ponta, mesaj din Turcia pentru partenerii de coalitie: Apreciez efortul PLR si PC de a construi o forta politica de centru in 8234;Romania. Am toata increderea in domnii Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

Premierul Victor Ponta a scris vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj delegatilor PLR-PC, care participa la Congresul Extraordinar pentru fuziunea celor doua partide, spunand ca are toate increderea in.

Premierul Ponta se AUTOSUSPENDA din functie

Premierul Victor Ponta a ales sa se autosuspende din functie, dupa operatia la genunchi pe care a facut-o in Turcia. Anuntul a fost facut chiar de seful Guvernului, duminica, pe pagina sa de.

Premierul Ponta isi reia activitatea in 28 de zile. Primul ministru ii va cere presedintelui Iohannis ca Gabriel Oprea ii preia atributiile

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat.

Premierul Ponta nu mai este gorjean. Si-a donat casa din lemn din comuna Baia de Fier

Premierul Victor Ponta nu mai poate afirma ca are vreo legatura cu judetul Gorj, asa cum spunea pana acum, pentru ca si-a donat casa din lemn pe care o detinea in comuna Baia de Fier.

Premierul Ponta si-a modificat drastic declaratia de avere fata de anul trecut

Premierul Victor Ponta si-a modificat drastic declaratia de avere fata de anul trecut. in aceeasi zi din anul 2015, Ponta a reusit sa vanda doua apartamente a cate 65 de metri patrati, pe care a.

Premierul Ponta, parasit de al doilea consilier intr-o saptamana

Victor Ponta a mai ramas fara un consilier. Dupa Radu Magdin, consilierul pe politica externa, si Corneliu Visoianu, consilier personal pentru romanii de pretutindeni, a luat decizia de a parasi echipa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )