Libnet.ro
UNICEF

11:15

Premierul nu sufla o vorba despre pesta porcina, dar se lauda cu acordarea de fonduri europene fermierilor

Adevărul Adevărul,
Premierul nu sufla o vorba despre pesta porcina, dar se lauda cu acordarea de fonduri europene fermierilor

Premierul Viorica Dancila nu a suflat nicio vorba in sedinta de Guvern despre situatia ingrijoratoare in care se afla Romania in scandalul pestei porcine, insa s-a laudat cu faptul ca a dat agricultorilor fonduri europene de 2,29 miliarde de euro in acest an. continuă pe Adevărul

Adevarul despre pesta porcina. Date naucitoare de la Uniunea Europeana despre ce se intampla in Romania

Radu Tudor a prezentat, marti, la Punctul de intalnire, harta cu judetele afectate de pesta porcina. Cele mai multe judete in care boala lovit se afla in estul si sud-estul Romaniei, insa si in.

Fermier, despre pesta porcina: E un masacru de nedescris! Cineva a fost delasator sau hot si platesc altii...

Marturie cutremuratoare a unui fermier dintr-o localitate aflata la numai 25 de kilometri distanta fata de un nou focar de pesta porcina africana. Sorin Tiberiu Hategan a sustinut ca totul este un masacru de.

Avertisment fara precedent lansat de un fost presedinte ANSVSA! Ce spune despre pesta porcina

Un fost presedinte ANSVSA lanseaza un avertisment fara precedent. Mihai Turcanu sustine ca romanii care traiesc in zonele afectate de pesta africana nu vor mai putea sa creasca porci in.

Petre Daea, despre pesta porcina africana: Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu. Pe unii ii intereseaza doar daca cresc in sondaje

Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu in care se afla din cauza pestei porcine africane, daca nu sunt puse zilnic la indoiala procedurile si nu se fac interpretari de tot felul, a declarat,.

Specialist, despre pesta porcina: Oamenii tot plimba porcii ca pe animale de companie de colo-colo. Ne rugam zi si noapte sa nu avanseze epidemia

Autoritatile din Ialomita spun ca nu mai stiu ce sa faca pentru a tine situatia sub control si pentru a-i convinge pe oameni sa respecte masurile impuse.

Dupa pesta porcina, o noua boala ameninta Romania: Pesta Micilor Rumegatoare. Masuri de prevenire

Dupa ce pesta porcina a pus stapanire pe numeroase judete din tara si a dus la uciderea a sute de mii de animale, o noua boala ameninta tara: Pesta Micilor Rumegatoare PMR).

REVOLTATOR! Porci morti surprinsi pe raul Mures in plina EPIDEMIE DE PESTA PORCINA (FOTO)

Cadavrul unui porc care plutea in plina epidemie de pesta porcina africana pe raul Mures, in apropiere de Arad, a fost ridicat miercuri de pompieri. Lesul a fost preluat ulterior de DSVSA, care a.

Pesta porcina, o epidemie greu de controlat

Ultima situatie privind cazurile de pesta porcina africana, data publicitatii de Petre Daea, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, arata ca zece judete au fost afectate si in alte doua exista suspiciuni privind exis-tenta acestei boli.

Inventivitatea infractorilor: veterinari falsi, in halate albe, au luat porcii oamenilor din zone in care nu a ajuns inca pesta porcina

Pesta porcina le-a dat idei escrocilor. in Dambovita s-au inregistrat cazuri de oameni imbracati in alb si cu masti la gura, care au venit sa le ia porcii localnicilor pentru o presupusa efectuare a unor teste medico-veterinare, fiindca ar fi aparut in sat temutul virus al pestei porcine.

Presedinte ANSVSA: 781 de focare de pesta porcina, in zece judete; este cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Geronimo Raducu Branescu, a anuntat, miercuri, ca s-au inregistrat 781 de focare de pesta porcina, in zece judete, peste 120. 000 de porci fiind deja sacrificati. Este cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial, a spus Geronimo Raducu Branescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )