Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru spitale si o parte din pensii si salarii, sectoare in care acesti bani lipsesc. Sigur ca am gasit bani, pentru ca avem venituri. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru spitale si o parte din pensii si salarii, sectoare in care acesti bani lipsesc. Sigur ca am gasit bani, pentru ca avem venituri.

Premierul Victor Ponta va pleca la Iasi pentru sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Premierul Victor Ponta va asista, duminica, de la ora 9. 15, la Sfanta Liturghie de Sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, oficiata pe podiumul din fata Catedralei Mitropolitane din Iasi de catre Preafericitul.

Victor Ponta: Realocam 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului. PDL inchideau Romania la 1 noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca va realoca fonduri in valoare de 1,3 miliarde lei pentru functionarea in continuare a statului, acuzand in acelasi timp guvernarea PDL ca nu a alocat resurse financiare pentru sfarsitul acestui an, scrie Mediafax.

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

Victor Ponta: URASC ceea ce reprezinta Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a marturisit, duminica, in cadrul unui interviu difuzat de PRO TV, ca uraste ceea ce reprezinta presedintele Traian Basescu. Victor Ponta a facut aceasta afirmatie raspunzand unei intrebari pe marginea episodului Dottore, apelativ cu care Traian Basescu l-a gratulat in vara. Episodul acela mi-a confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca presedintele Basescu va folosi intotodeauna, cat va fi in viata, si ii doresc o viata cat mai lunga, santajul si armele cele .

Victor Ponta: Cu Becali il batem pe principalul aliat al PDL, Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta este de parere ca George Becali, care urmeaza sa candideze la alegeri din partea USL, il va batea pe contracandidatul sau, Dan Diaconescu. De asemenea, seful PSD a spus ca este o idee.

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului. Fondurile necesare in acest.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii, care urmeaza sa fie realocati din alte parti

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest.

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu este in continuare glaciala. Voi incerca impreuna cu presedintele sa gasim o solutie ca Romania sa fie reprezentata corect la Consiliul European din noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv, ca va incerca sa discute cu presedintele Traian Basescu despre nivelul nivelul de reprezentare a Romaniei la urmatoarea reuniune a Consiliului European, din noiembrie, problema pe care o considera una foarte delicata. Primul minisrtru a aratat si ca relatia sa cu seful statului este in continuare una glaciala, potrivit Mediafax. In plus, seful Guvernului l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, rostind sintagma dottore, acesta ar fi aratat ca a ramas tributar santajului si altor metode securiste.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )